שיתוף מיתוג ללימודי מקצוע

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
משתפת בעיצוב למרכז ללימודי מקצוע
רולאפ-
מוקאפ רולאפ.jpg
003_RUBM_03.jpg

כרטיס ביקור-
מוקאפ.jpg

• הוסף לסימניות
ואווו ממש יפה!
הייתי מקטינה קצת לוגו ומסדרת מיקום אחר, אולי מיושר לימין
צריך לנסות, וגם מורידה צל בטקסט אבל מהמם!

• הוסף לסימניות
ואווו ממש יפה!
הייתי מקטינה קצת לוגו ומסדרת מיקום אחר, אולי מיושר לימין
צריך לנסות, וגם מורידה צל בטקסט אבל מהמם!
תודה רבה!
היה חשוב לו שהלוגו יבלוט
מעניין לנסות יישור ימין , למרות שיותר מסתדר לי היישור למרכז
אבל זה כבר נשלח להדפסה..

• הוסף לסימניות
מקסים!
הכרטיס ביקור יושב מעולה!!
תצליחי!

• הוסף לסימניות
מקסים.
הכרטיס ביקור ממש יפה. אהבתי.
רק קצת הפריע לי שברולאפ הסמל הוא מלמעלה, ובכרטיס מהצד.

• הוסף לסימניות
מקסים.
הכרטיס ביקור ממש יפה. אהבתי.
רק קצת הפריע לי שברולאפ הסמל הוא מלמעלה, ובכרטיס מהצד.
תודה!
יש ללוגו שתי גרסאות כשהסמל מלמעלה וגם מהצד
הוא העדיף בכרטיס שהסמל יהיה בצד (זה גם תופס את המרחב בכרטיס)

• הוסף לסימניות
אהבתי, מקצועי ממש!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה