כללי מיתוג למאפרת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות עבור מיתוג למאפרת+ כרטיס ביקור וכן המלצות היכן כדאי לשים לכה סלקטיביתצפה בקובץ המצורף 77657

קבצים מצורפים

• elki.pdf
    KB 88.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
כולם מיוחדים! אבל השני לדעתי הכי מוצלח!!!
כדאי לך להעלות כ- JPG כדי שיוכלו להגיב יותר...

• הוסף לסימניות
כרטיסים מקסימים!
אהבתי בשלישי את הE אבל בשילוב עם הרביעי.
מה מאחורה?

• הוסף לסימניות
העלתי את זה כ-JPG ...

קבצים מצורפים

• elki.jpg
    KB 343.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מבין כולם האחרון לוקח, אם כי הייתי מזיזה את כל גוש הלוגו+טקסטים שמאלה.

והערה קטנה - עיצוב כרטיס ביקור, יפה ככל שיהיה, אינו "מיתוג".
מיתוג הוא תהליך כולל, שמתחיל בבניית אסטרטגיה עסקית, הגדרת ערכי המותג ובידולו מהמתחרים, וממשיך בעיצוב שפה גרפית שלמה שהבסיס שלה הוא הלוגו והיא מתפרשת על פני הרבה פריטים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד אם כי יש עוד מה להמשיך
אני אהבתי את 4
אך שימי לב לשינויים שהייתי עושה
הייתי מורידה לגמרי את החצי עיגול שעומד בפינה הימנית למעלה
הייתי משאירה את הרקע עם הלוגו ו-3 העיגולים
ואז הייתי עושה כמובן את הלוגו וה- 3 עיגולים בלכה
אם יש לך עוד צד הייתי לוקחת את הטקסטורה של אחד העיגולים הכהים וממלאה עם זה את כל הצד השני
למשל צבע סגול כהה עם טקסטורה של צללית כמו בלוגו

המון הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!!!

תודה על הערות הבונות נעלה לכם את הסוף ע"פ שגיונותיה של הלקוחה
בהקשר להערה על המיתוג אנו עושים תהליך שלם של דרך עבודה וחשיבה עם המאפרת, הכרטיס הוא רק ביטוי לתהליך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעיה;483752:
תודה על הערות הבונות נעלה לכם את הסוף ע"פ שגיונותיה של הלקוחה
בהקשר להערה על המיתוג אנו עושים תהליך שלם של דרך עבודה וחשיבה עם המאפרת, הכרטיס הוא רק ביטוי לתהליך.

יהיה מעניין אם תפרטי על כך.

• הוסף לסימניות
האחרון הוא הכי יפה מבין כולם

• הוסף לסימניות
מדהים.

גם לדעתי האחרון הכי יפה.

• הוסף לסימניות
אולי את יודעת איך משנים את השם , במקום shanyour לשם אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה