כללי מיתוג למהדרין אירופה. דחוף

• הוסף לסימניות
אני צריך לבנות מיתוג למהדרין אירופה.
הלקוח צריך 2 דברים,
א. זה לוגו של 2 אותיות שזה יופיע בכל מוצר למטה,
ב. לוגו לחברה שנקראת "מהדרין אירופה"
אני קצת קשה בלוגואים, ובכלל שהוא רוצה שזה לא יהיה לדבר מסוים,
הוא כרגע משתשמש בזה לבשר, אבל הוא רוצה להתרחב לעוד תחומים בחברה.
בכל אופן תראו את מה שבניתי,
תיעצו לי מה מתאים ומה לא,
זה כבר צריך לצאת לדרך,

ואיזה צבעים מתאימים לכזה לוגו.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• לוגואים מהדרין אירופה.jpg
    KB 495.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הוא בטוח שהוא רוצה את ראשי התיבות האלה?
זה מזוהה יותר עם MIDDLE EAST (המזרח התיכון) ועלול לבלבל.

האלמנט בלוגו 2 נחמד מאוד אבל כבר שייך לנייק :)

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות בעיה?
אולי יש למשהו רעיון מבריק אחר, לאלמנט שמתאים לנושא,
תודה.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל מה זה "מהדרין אירופה" ומה הם עושים?
אני בטוח שיש עוד כמוני שאינם מכירים את הגוף הזה ואין סיכוי שיצליחו לנחש את התשובה ע"י התבוננות בלוגואים האלה שאינם מביעים מהו השטח של הארגון הזה.

הלוגו צריך להביע באופן מסויים את אופיו וזהותו של המותג.

• הוסף לסימניות
זה חלק מהבעיה שלי,
כרגע זה הולך להתעסק בתחום הבשר, אבל בהמשך זה הולך להתרחב לעוד נושאים, בתחום המזון.
נראה לכם שתמיד צריך שהלוגו יסמל את התחום,
כך למשל עלית ועוד כמה חברות שיש קשקוש בצד, שאינו מסמל כלום.
לכן היה נראה לי שלאו דוקא צריכים משהו שיסמל,
אבל אדרבה תנו לי רעיון לביצוע, לי לא עלה רעיון,
אני מאד אשמח לקבל רעיונות,

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shay282;516115:
זה חלק מהבעיה שלי,
כרגע זה הולך להתעסק בתחום הבשר, אבל בהמשך זה הולך להתרחב לעוד נושאים, בתחום המזון.
נראה לכם שתמיד צריך שהלוגו יסמל את התחום,
כך למשל עלית ועוד כמה חברות שיש קשקוש בצד, שאינו מסמל כלום.
לכן היה נראה לי שלאו דוקא צריכים משהו שיסמל,
אבל אדרבה תנו לי רעיון לביצוע, לי לא עלה רעיון,
אני מאד אשמח לקבל רעיונות,

תודה

שני דברים:
א. חברות ענק יכולות לנהוג ביותר חופשיות בהקשר הזה. זאת בזכות הנוכחות הגדולה והזהות המוכרת שלהן.
ב. גם חברות בסדר גודל כזה מקפידות על שימוש בעולם דימויים מאוד ספציפי. במקרה של עלית, גווני שוקולד וצורניות חלקה וידידותית מעוררת אסוציאציות של ממתקים וקומיקס. הזיקה ללוגו שטראוס מחזקת את זהות המותג.
לבתי קפה יש את עולם הדימויים שלהם, לחנויות ספרים- עולם אחר ולחברות הייטק עולם אחר.

• הוסף לסימניות
כרגע הצורנות כללית מאד, לא מבדלת ולא מזוהה.

לפני שאת יוצרת לוגו צרי לך רשימת ערכי המותג,
כיוונים איך ניתן לבטא את אותם ערכים ואלו צבעים יביעו אותם,
קחי את דרישות הלקוח ומהכל יחד תנסי ליצור משהו.

• הוסף לסימניות
לחצי מהלוגואים כאן יש זכויות יוצרים של תאגידים בינלאומיים.

מדובר על לוגו לחברה קיימת, או עבודת גמר כלשהיא?

• הוסף לסימניות
איזה מהם יש זכויות יוצרים,
אני חלש בתחום הלוגואים.
ולמי יש עצה ורעיון ללוגו בשביל כזו חברה,
זה ממש דחוף,
תודה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה אם אשמע קטלנית מידי,
אבל,
אף אחד מהלוגואים אינו משדר כשרות וגם לא את תחום המזון
הלוגואים הם מאד הייטקיים

אתה צריך להתמקד במסר של הארגון ומתוך כך לבנות את הלוגו
אם מדובר בכשרות, תבדוק באיזו רמה של כשרות
אם זה מהדרין, זה חייב להיות לוגו יותר יהודי
נכון שאין פונטים לועזיים שמשדרים יהדות, אך ניתן למצוא פונטים יותר עגולים ושמנים ועל ידי הסמל לקשר אותם למסר

זה בכל אופן אמור להיות הכיוון

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
1-2-6 כבר עם יוצרים נראה לי.
7 מאוד מזכיר לי "אסלם" (סהר).

אבל, כל הלוגואים שהבאת כאן יותר מזכירים לי חברות תקשורת ולא כשרות או משהו בסגנון רבני.

הכלל, לוגו שמורכב רק מצבעי תכלת-כחול קצת לא מתאים לבשר, לא?

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמוכן מעבר הצבעים של 3 ו-6 שייך לברירת המחדל של פוטושופ,
זה לא מוסיף ליחודיות הלוגו...

• הוסף לסימניות
מבחינת עיצוב אהבתי את 2 יותר מכולם אך גם אני חושבת שזה לא משדר כשרות אולי בחו"ל זה יותר מקובל אך אני הייתי יותר מקשרת לתחום יותר קדוש
עצתי כשבונים לוגו מאד טוב להסתכל בלוגיים קימים באותו ענין
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אכן כן לא מזכיר מזון
מה שכן הם יפים על אחד ביופיו
הייתי לוקח את 2,

• הוסף לסימניות
בוא נתחיל מזה, שאכן אף אחד מהלוגו'ס אינו מתאים או משקף (גם לא בדיעבד) את הנושא הוא אמור לייצג.

ומהסוף להתחלה:
מעברי צבע, ווישים, קשתות וחצאי מעגלים אינם הופכים את האותיות שלידן ללוגו.
נתחיל במקרה זה מצבע: איך כחול, תכלת, אפור, או שחור אמורים לייצג מזון? (רמז: צבעים חמים בסקאלת האדומים-כתומים-חומים יתאימו יותר). מבחינה זו, רק מס' 1 עונה על הקריטריונים.
אפקטים חזותיים אינם קשורים ללוגו כהגדרתו המקצועית (וזאת מבלי להיכנס לבעיות יישימות צפויות בשילוט, חריטה, והדפסות זעירות). ישנו מבחן ידוע בתחום הנקרא "מבחן הפקס": לוגו שאינו מצליח "לעבור" שידור פקס מבלי לאבד את משמעותו וייחודו, אינו לוגו טוב. ככה פשוט.
טיפוגרפיה. אות המייצגת מזון אמורה להיות "אכילה". אם יש לה שפיצים וזוויות חדות - אף אחד לא יעז לבלוע... במידה והמוטיב המרכזי הוא "כשרות", "כשרות למהדרין", הטיפוגרפיה והצבע אכן אמורים לשקף זאת כמו שציינה הדס, באמצעות אות "יהודית" וסמכותית יותר (לאו דווקא "אכילה", וממש לא בצבע אדום..).

רצ"ב דוגמה מדהימה בעיניי (במקור בפוזטיב) ללוגו בתחום המזון, שאומר הכל במינמום מאמץ.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• header.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
טוב אני כמעט ומיואש,
בכל אופן מה אתם אומרים על כוונים כאלה.
יש פה כמה רעיונות,

תוציאו אותי מהבוץ שנפלתי.

קבצים מצורפים

• מהדרין אירופה 3.jpg
    KB 151.5 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
לא נפלת לשום בוץ, אלא אם כוונתך למקצוע (גרפיקה) בכללותו...
התהליך הוא פשוט מאד, וכבר אפרט. הבעיה המרכזית של מרבית הגרפיקאים בתחילת דרכם (אני מנחש שאתה כזה..?), נקראת: "בזבוז תחמושת". היינו, סוג של צורך בוסרי ליצור עשרות סקיצות בסגנונות שונים בנסיון לקלוע לטעמו של הלקוח. תהליך זה, דומה למילוי לוטו, בהבדל אחד קטן: במקום לדמיין מה לעשות עם הפרס, סובלים כל העת מחרדה של "מה אם הלקוח לא יאהב"... זוהי דרך קצרה וארוכה, מתישה ושוחקת.
ולדרך הנכונה ליצור לוגו (וכל יצירה גרפית אחרת) בתמצית:
ראשית, חשיבה. לחשוב, מה הלוגו אמור לייצג, איזה פונטים יעשו זאת הכי טוב, איזה אלמנט צורני מתאים לייצוג הנושא. אפשר ואף מומלץ להיעזר בנוף הגרפי של המתחרים (אם כי אין הכוונה לחקותם!). כיצד זה "אמור להיראות" או יותר מדויק "כמו איך זה אמור להיראות".
מכאן הדרך קצרה יותר: איזה צבעים מתאימים לנושא. במזון דנו, סמל כשרות מתאים ונכון שיופיע באדום-כתום..?... מה יבסס בעיני המתבונן כי אכן מדובר בסמל כשרות (צורת חותם היא אחת הדרכים המוכרות , ועדיין הכי נכונות). מה יקנה ללוגו אמינות? רמז: לא עודף צבעים וצורנות מסובכת מידי (אלא עם מדובר בגוף חסידי אקזוטי במיוחד).
ולבסוף: מה כאן מיותר. כל מה שלא תורם את חלקו למילוי ההנחיות דלעייל - פשוט עף.

ועכשיו, נמתין בסבלנות לראות מה יצא...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אז מה אתם אומרים על הלוגאים האחרונים?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
אבל עוד לא הבנתי זה סמל של כשרות או חברה שמייצרת מזון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה