כללי מיתוג למפיקת/מעצבת אירועים

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצרפת את הכרטיס ביקור בלבד בנתיים - את הצד השני העלתי בג'יפג כי הוא כבד יותר.
אשמח להערות, וכמו"כ הצעה איפה לשים את פרטי ההתקשרות (קצת מסתבכת עם זה:confused:)
רקע- מדובר במפיקת ומעצבת אירועים קטנים (אירוסין, קידושין וכדו') לציבור החרדי מחו"ל (פה בארץ)
Thanx

קבצים מצורפים

• chavi.png
    KB 224.1 · צפיות: 31
  • chavi2.jpg
    KB 408.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הכיוון יפה! הפונטים לדעתי לא מספיק טובים ומעוצבים.

• הוסף לסימניות
תודה! את מתכוונת לחיבור של הפונטים או בכלל

• הוסף לסימניות
הסינוור של הקווקוים + הפונט הדקיק + השם הלא קלאסי, גורמים לקושי בקריאה ולמלל להאבד.

• הוסף לסימניות
יש פונט אחר שאת מציעה אולי? תודה

• הוסף לסימניות
למה ננעלת על אפור?
עיצוב אירועים הוא בד"כ חי ושמח,
אני מבינה שאת אולי רוצה קלאסי, אבל חסר פה חיות

• הוסף לסימניות
אולי להוסיף קצת נגיעה של סגול כהה.

• הוסף לסימניות
לדעתי העיצוב של שני הצדדים לא מתואם.
אהבתי את הצד עם השם. הוא בסיס נאה, שכדאי לשפר לפי הערות קודמי החשובים.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי!
בתור לקוחה, אם הייתי נתקלת בכרטיס הזה,הייתי הולכת עליה. הוא קלאסי ושיקי.
לעניין הצד האחורי- עמוס מידי בעיני ולא תואם את הסולידיות של האזור הקדמי.
אולי תקחי במרכז מפית אחת פרוסה עגולה ומתחתיה את הפרטים.הרבה יותר נקי ומעודן.

• הוסף לסימניות
משהו בסגנון הזה מושך אותי יותר לכיוון קינוחים מעוצבים, אולי לתת עוד טיפה צבע (סגול כהה או טורקיז כהה) ופונט יותר עבה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות המחכימות, הלקוחה אוהבת מאוד את הצבעים- זה מה שמתאים לה, וזה גם דבר חשוב לא..?
איך הפונט הזה?

קבצים מצורפים

• trial1.jpg
    KB 75.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הפונט של השורה הראשונה היה טוב (בראשון) רק צריך לעבות אותו או להגדיל, שיהיה ברור יותר.
הפונט של השורה השניה לא כ"כ הולך ביחד עם השורה העליונה.

• הוסף לסימניות
יפה
אישית אני אוהבת את שילוב הצבעים ובאמת מה שחשוב זה שהלקוחה אוהבת ומרגישה שזה משקף אותה.

כדי להגדיל את השייכות בין שני הצדדים את יכולה להוסיף טקסטורה מהצד של המפיות (כלומר כמו אחת המפיות) לצד של השם. אם כי גם ככה זה די בסדר.

בצד של המפיות, המסגרת מאד מוסיפה מבחינת הצבע,
אבל - כדאי לקחת בחשבון שבתוצאה הסופית זה עלול להחתך עקום. קשה בבתי דפוס להגיע לחיתוך מאד מדוייק ובמסגרת בעובי כזה זה עלול בסופו של דבר לצאת עקום

• הוסף לסימניות
לדעתי, שני הצדדים אינם באותו סגנון, אני מצטרפת לשחרית שהמליצה לשלב טקסטורה מהמפיונים בצד של השם,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה