כללי מיתוג לסופר מרקט חדש

• הוסף לסימניות
התחלנו מלוגו והמשכנו לעיצוב הכללי... מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Untitled-3_Page_1.jpg
    KB 50 · צפיות: 16
  • Untitled-3_Page_2.jpg
    KB 165.7 · צפיות: 20
  • Untitled-3_Page_4.jpg
    KB 126.3 · צפיות: 20
  • חצי גליון סופרזול הגבעה.jpg
    KB 339.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון והלוגו.
קו נקי ויפה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שילוב מאוד יפה וממותג

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! רק תחליט מכל האלמנטים שמאפיינים את הלוגו את מה להשאיר ומה מיותר ומעמיס. אני הייתי נשארת עם הסופרזול כמו שהוא ו"הגבעה" משאירה נקי וחלק ללא האיור של גבעה. הרעיון שה'ס' המעניינת חוזרת על עצמה זה מצוין וזה אפיון טוב. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה! אהבתי את הפירסומים והשקית :)
בקשר ללוגו - אולי כדאי שהנקודה מעל ל-ו' תהיה באותו רעיון כמו ב-ס', ז"א שהעיגול "יאכל" מה-ו' כמו ב-ס'.
ואולי יוסיף ש"הגבעה" יהיה בפונט שונה ועם צבע אחר (והייתי מוותרת על הגבעה המצוירת והקו מתחת לסופר זול)
הצלחות.

• הוסף לסימניות
יפה, יפה, אהבתי הכל ולא הייתי משנה שומדבר.

• הוסף לסימניות
אפשר בקלות להוריד את כל הקוים מסביב ללוגו

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומזמינה(הפריעה לי מעט הקו התחתון בלוגו)
הגרפיקה מקדשת את מטרתה נפלא

הצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ונקייה!
משום מה הנקודה ב "ס" מפריעה לי (למרות שזה ה"קטע") זה לוקח אותי למקומות אחרים (מוצצים, טבעות ועוד) גם הגודל של ה"ס" מזכיר מעט גלגל(ראי לוגו של סופרבוס) אולי כדאי לשחק איתה מעט. את הנקודה השניה מעל הואו לא בטוח שהייתי משאיר(כבר אמרו פה גדולים מסטיק לא לועסים פעמיים)

סה"כ מרשים!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
אתם יודעים, מי שמעצב המון שנים חושב שכל עבודה אמורה להראות שונה ומיוחדת, אבל ממה שאמרו לי (אדם לא יכול להעיד על עיסתו) שהעיצוב שלי מכיל תמיד קווים. כנראה זה הקטע שלי...
לגבי העיגול - יצאתי מהצורה הפרימיטיבית של האות ס' עם אלמנט שזרק אותי למטבע (קניה) והעיגול הכתום שבא מהמראה של מטבע 5 ש"ח שנועצים בעגלה של הסופר... וזה מה שיצא.

• הוסף לסימניות
המראה והסגנון הכללי מקצועי ונקי ויפה. בחירה נהדרת של פונט.
אבל הס' בכל זאת הטריד אצלי את המבט. באמת לוקח למקומות אחרים (לא ממש הזכיר לי מטבע. האסוציאציה הראשונית - גלגל ים, גלגל הצלה.) למרות שהוא מסתדר אח"כ מעולה במודעה עם המוצרים.
בתוך הלוגו הוא שובר את הזרימה מפני שהעיגול הכתום לוקח את המבט של העין ימינה בזמן שהיא צריכה להמשיך שמאלה.
ועל השקית - העיגול בפני עצמו - זו צורה סתמית, (לא מקשרת לקניות) - אבל זה לגיטימי בהחלט!

ושוב - אלה דיוקים לעבודה טובה.

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה רק את הקו התחתון בלוגו.
השקית - יפיפיה!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מקסים בעיקר העיצוב עם המוצרים
נא לתקן את השעה 20:010

• הוסף לסימניות
העיגול הכתום

בסך הכל זה יפה מאוד! שכוייח! אכן גם אני הייתי מוותר על הקוים, ואולי משחק קצת עם צורת הפונטים בקו המתאר העליון והתחתון.

ועוד שאלה: למה העיגול הכתום של ה-ס' נמצא דווקא בצד ימין למעלה, לדעתי יכול להיות שהיה יפה לשים אותו משמאל באמצע, ואז לשים עוד אחד עיגול שישמש כקובוץ (שורוק?) ב-ו', ואם זה לא כבד יתכן וניתן לשים עוד אחד כחיריק תחת האות ג' של הגבעה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מעוצב מצוין, חוץ מהאיור של הגבעה.
וחוץ מזה שזרק אותי מהר לתוך המוסך.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מאד מאד יפה.
שינוי מכל ה"סופרים" למיניהם שהפרסומות שלהם בצבעי צהוב- אדום.
ויפה גם שמודעת המבצעים נקיה ומסודרת ולא מפוצצת במיליון תמונות.
בקיצור, מצוין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה