דרוש מידע מיתוג לעסק- גרפיקאים/ות אשמח למשוב ושיפור...

• הוסף לסימניות
אני לא מחוברת לפורום ולכן גם לא הצלחתי לשלוח שם נושא חדש...
ואני אשמח לעזרת המבינים..

החלטתי לשנות לוגו לאולפן- (אולפן הקלטות)
עד עכשיו היה לי 2 לוגויים בצבעים שחור תורכיז- שלא ידעתי מה לבחור מבין שתיהם..
(מה שטשטשתי זה שם +מספר)

לוגו חדש מלא_LI.jpg

לוגו לעיצוב שירים_LI.jpg

רציתי למתג את האולפן ולצבוע קירות...
צבע שחור לא כיף כשהוא על הקיר
והייתי חייבת להחליף צבעים- חיים יותר!

התחלתי לשחק עם העיצוב
1648369085414.png

1648369133827.png

1648369175399.png

התלבטתי הרבה על צבע הרקע
ובסוף בחרתי צבע בהיר- שמנת

כרגע זה הלוגו-
1648369355814.png

על דפים a4 ממותגים-
1648370260838.png

הלוגו- בחתימה על שירים-
1648369582365.png

ועכשיו עיצוב כרטיס הביקור..
צד קידמי-

1648369755970.png

צד אחורי-

1648369836164.png

אני עדין לא סגורה על הצבעים של הכרטיס ביקור
מצד 1 הלוגו יושב על הצבע שלו
והרקע זה כחלק מהבסיס של צבעי הלוגו
אבל עדין מרגיש לי חזק מידי בשביל כרטיס ביקור

ומה עוד להוסיף לכרטיס מרגיש לי שחסר משהו..?

וכמובן שכל תגובה על עיצוב הלוגו/ שיפור/ וכו'
מתקבל בשמחה!

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי זה הרבה יותר מוצלח וגם מתחבר לשם האולפן... (סול)
%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D_li-jpg.1092424

וממש יהיה מגניב להדפיס אותו על חולצות העובדים במקום (חולצות שחורות), כובעים, כוסות, ואפילו מדבקות שיודבקו פה ושם על הציוד (השחור) שיש באולפן...

לגבי ההתאמה לקיר,
פשוט לעשות גרסה נוספת ללוגו הזה - ללא רקע. ושהכיתוב בצבע לבן יהיה בשחור.

הצלחות!!

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי זה הרבה יותר מוצלח וגם מתחבר לשם האולפן... (סול)
%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D_li-jpg.1092424

וממש יהיה מגניב להדפיס אותו על חולצות העובדים במקום (חולצות שחורות), כובעים, כוסות, ואפילו מדבקות שיודבקו פה ושם על הציוד (השחור) שיש באולפן...

לגבי ההתאמה לקיר,
פשוט לעשות גרסה נוספת ללוגו הזה - ללא רקע. ושהכיתוב בצבע לבן יהיה בשחור.

הצלחות!!
תודה רבה
--
נתקע לי המחשב ולא הצלחתי לערוך את הנושא
באמת הלוגו החדש לא מבטא את sol key-מפתח סול
שזה עוד שיקול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה