כללי >מיתוג לעצמי>>

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!!

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• ללא.png
    KB 293.8 · צפיות: 19
  • ללא שם-1.png
    KB 901.2 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!
נראה מקצועי ביותר!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נראה מוצלח מאוד ונקי.
בתפוז המרובע הזה יש ניק נראה לי אריאלס שהוא חלק מהמיתוג שלה.
כדאי לקחת את בחשבון.

• הוסף לסימניות
וואו,מיוחד!!!!

אוהבת כל נקודה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
התפוז של אריאלס

• הוסף לסימניות
קשה מאוד להתרשם בגודל הזה.
שברתי את העיניים.

נראה מיוחד.
(התפוז מוכר כבר).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
באתר אהבתי את התפוז שהוא עגול והופך להיות מרובע...
זה הזכיר לי את הבלנד שבאילוס'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1205654:
התפוז של אריאלס

לא נכון לאמר שזה שלה, אולי "גם" היא משתמשת בזה.

בגדול העיצוב יפה, אבל מגרפיקאי/מעצב, הייתי מצפה להיות קצת יותר מקוריים מלקחת עוד תמונה משאטרסטוק מה שכל אחד יכול לעשות.
וזה בדיוק מה שקרה כאן, אין עליה זכויות וכל אחד יכול להשתמש בה. (רק בפרוג ראיתי את זה כבר כמה פעמים...)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
העבודה יפה מאוד!!
אך לא שידרה לי גרפיקאי. משדר יותר חנות למיצים סחוטים או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שזכר את התפוז המרובע (ז"ל)
הוא כבר מזמן אינו בשימוש בסטודיו שלי,
הסטודיו צמח ועבר תהליך מיתוג מחדש לפני כשנה וחצי ב"ה
כך שמבחינתי זה לא ממש משנה שמישהו אחר משתמש ברעיון

אבל מבחינתך יענקי -
א. אני חושבת שעם הכשרון שלך אתה יכול לעשות מיתוג הרבה יותר מבדל, ואני אומרת את זה במלוא הפירגון וההערכה. הלוגו שלך מקסים ואהבתי את הרעננות בצבעים.

ב. מאחר ואנחנו עובדים בסביבה עסקית משיקה במידה מסויימת - קח בחשבון שיש לא מעט אנשים שכבר מכירים את הרעיון כי השתמשתי בו במשך כמה שנים, כולל כרטיסי ברכה לחגים, הצעות מחיר, אתר אינטרנט (שכבר לא קיים, אבל היה באויר תקופה ארוכה והרבה שלוחים נחשפו אליו כשהפקתי לוחות שנה)

המון הצלחה בכל, הילה אריאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה