כללי מיתוג לפאנית. בסגנון קצת שונה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1059159:
אני מנסה לצאת קצת מהקופסא הזאת

תצאי מהקופסא, זה טוב, אבל השאלה אם היציאה הזאת יתפוס את הלקוח.
ניסיתי לדמיין את זה במידע לכל, כשאני מרפרפת בו בבוקר ביחד עם הקפה, ולא היה נראה לי שהייתי מתעכבת על זה שניה אחת בשביל לראות שמדובר בפיאות, למרות שזה מה שאני מחפשת עכשו.

• הוסף לסימניות
הפונט לא משדר יוקרה, תנסי דבר ראשון להחליף אותו במשהו יותר דק מסתלסל ועדין.
גם הגוונים כאן משדרים יותר "גזעיות" - מאשר קלאסי / יוקרתי.
העיטורים והפרפרים נראים דווקא בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1059224:
תצאו מהקופסא.
זה סגנון שמתאים במיוחד לפאות ואמור להיות כך מה לעשות שכולם עובדים עקום אין סיבה להמשיך כך.
וסגנון מיכל נגרין גם ילך פה יופי
כל פאנית שרוצה מיתוג בד"כ חייבת גם פרסום ובפרסום נכון בסופו של דבר עוד קצת זמן כשמישהו יעלה רטרו יצעקו אוי זה מזכיר לי פאות! :)
אבל חובה להעיף את הפרפרים.
ולשלב בסגנון מובנה אביזרי יופי כמראה, מסרק. וכו'. אבל בעדינות ובתוך קו העיצוב.

אגב יש לי מיתוג של סטודיו לשיער (תספורות, תסרוקות, פנים, ופאות) ממש לא הסגנון השגרתי המצוי.
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=2605

לחצתי לך תודה, כי אהבתי את המיתוג. אכן שונה אבל משדר פאות. לגמרי!
במיתוג של פותחת האשכול אין תחושה של פאות, ולא בגלל שאין שיער. וכבר היטיבו להסביר כאן טובות ממני....

• הוסף לסימניות
נכון כרגע אין.
אבל לא שולל את הסגנון. להיפך!

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את הצבעים של קיוטיז. שם זה יותר מתאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה