כללי >מיתוג לפאנית<

• הוסף לסימניות
שלום.

מה דעתכם? עשיתי את זה ממש בזריזות מפאת קוצר הזמן...

קבצים מצורפים

• פאנית.png
    KB 202.2 · צפיות: 38
  • פאנית.jpg
    KB 380.7 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
אולי תעלה באיכות יותר טובה, אי אפשר להבחין בפרטים בצורה טובה

• הוסף לסימניות
נקי ויפה, נ"ל שבדר"כ משתמשים בצבע סגול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1247934:
נקי ויפה, נ"ל שבדר"כ משתמשים בצבע סגול.

מה זה בד"כ? הפאניות קנו את הצהע הסגול????

גם אם קיים צבע ש"בד"כ משתמשים בו"
מיתוג נכון, שיתן בידול, ישתמש דווקא בצבע שיבטא את ערכי המותג
(לדוג' במקרה זה: רעננות וחדשנות) ולא בצבע שכולן משתמשות...

בגדול נראה יפה מאד, קשה להבחין בפרטים בכזה גודל...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, בפרט למשהו שנעשה בזריזות...
ההדמיה שעשית זה עם אקשן או ידני?

• הוסף לסימניות
קו נקי ויפהפה.
משום מה יש לי תחושה של מיתוג לדואר,אולי הצבע,או משהו אחר,
אבל בהחלט יתכן ואני טועה

• הוסף לסימניות
האם קנית לוגו מוכן? הוא נראה מוכר לי.

בכ"א הטקסט בלוגו לא משתלב עם סגנון הסימבול. אין צורך בלחפש טקסט שנראה כמו שיער בלוגו וקטורי מופשט, במיוחד שזה כתב בסגנון יד קליגרפי.

חוץ מזה הכל ממש מדהים. האלמנטים והשיער עובדים הייטב.

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים!
לענ"ד, השיער נראה מקורזל, ולא מספיק משכנע,
הייתי לוקחת שיער גלי/ חלק עם ברק, משהו יותר חי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אכן, הסימבול נראה מוכר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1248136:
מה זה בד"כ? הפאניות קנו את הצהע הסגול????

גם אם קיים צבע ש"בד"כ משתמשים בו"
מיתוג נכון, שיתן בידול, ישתמש דווקא בצבע שיבטא את ערכי המותג
(לדוג' במקרה זה: רעננות וחדשנות) ולא בצבע שכולן משתמשות...

בגדול נראה יפה מאד, קשה להבחין בפרטים בכזה גודל...

הם לא קנו את הצבע הוא פשוט מתאים לענין, הצבע הסגול משדר סטייל ויוקרה נשית. הצבע האדום עם כלי הפאנות בשחור הזכירו לי את שקית החלב של טרה..:rolleyes:
אבל זה הכל ענין של טעם, מבחינת עיצוב וגימור העבודה מיוחדת מאד, הלוואי שהייתי יכול לעשות כאלו דברים בזריזות..

• הוסף לסימניות
מלמעלה זה נראה מקסים!
הייתי הופכת את האדום ליותר בורדו כי הצבע האדום והזרועות שיוצאות מהצדודית (שערות או מה שזה) נותנות לזה מראה של לוגו למכוניות מרוץ או להבת אש...
אבל חוץ מזה - מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל לוין;1248630:
הייתי הופכת את האדום ליותר בורדו כי הצבע האדום .

אצלי משום מה הצבע כלל לא נראה מה שקוראים : "אדום", (המסך שלי מכוייל היטב) אלא גווון מסויים של אדום שנוטה לאפרסקיות, מה שנראה לי שמאד מתאים לנשיות, משולבת ברעננות וחדשנות, אני צודקת שאכן זה הצבע או שזה באמת ממש אדום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה