כללי מיתוג לפאנית

• הוסף לסימניות
אני צריכה למתג פאנית,
יש כאן מישהי בפורום שמיתגה ומעונינת להעלות לכאן בשביל לשאוב השראה?
(לא להעתקה כמובן)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש מלא בעיתון בתוך משפחה

• הוסף לסימניות
כדאי שתתמקדי יותר. הרי סתם מודעות לא חסר בעיתון.

• הוסף לסימניות
אני כעת צריכה לעצב לוגו וכגריד
הפאנית היא גם מאפרת, אני צריכה לוגו שיתאים לשניהם וכן הויזואל
ומה שמענין אותי לראות זה רעיונות של מיתוג ובידול העסק.
לדוג, פאנית שכל המיתוג ישב על כוס קפה, וכו'.

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת על השם שלה, בתוך מראה כמסגרת. ולהוסיף בצידי המראה למטה מצד אחד פן, ומצד שני אודם.

אם זה עסק עממי אפשר ללכת על גווני הוורוד, זהב (שיראה יוקרתי...)
ואם זהו עסק יוקרתי באמת כדאי ללכת על גווני השחור לבן (ואת הויזואלים להוסיף בשחור כדמויות ולא כתמונה), כסף, חום שטני, (וכנ"ל).

חברים, זהו 'ייעוץ' לא מעבר. הנושא מוצה אמש, באשכול ז"ל:)...

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות אצלי בתיק עבודות - פאנית ומאפרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפולוג;1616237:
אפשר ללכת על השם שלה, בתוך מראה כמסגרת. ולהוסיף בצידי המראה למטה מצד אחד פן, ומצד שני אודם.

אם זה עסק עממי אפשר ללכת על גווני הוורוד, זהב (שיראה יוקרתי...)
ואם זהו עסק יוקרתי באמת כדאי ללכת על גווני השחור לבן (ואת הויזואלים להוסיף בשחור כדמויות ולא כתמונה), כסף, חום שטני, (וכנ"ל).

חברים, זהו 'ייעוץ' לא מעבר. הנושא מוצה אמש, באשכול ז"ל:)...
מקווה שלא הבנתי אותך נכון, כי הפורום הזה במהותו נועד לסיוע לבעלי מקצוע בעיצוב גרפי. כן, גם לסיעור מוחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1616282:
מקווה שלא הבנתי אותך נכון, כי הפורום הזה במהותו נועד לסיוע לבעלי מקצוע בעיצוב גרפי. כן, גם לסיעור מוחות.

ככל הנראה לא הובנתי.
אדרבה, הקריאה הייתה לעורר מוחות נוספים, עבור מישהו שצריך יעוץ. ולא לחשוש מכל מיני דעות שיצאו קצת מכלל פרופורציה אמש, למי שראה.
לבינתיים נשמח לראות גם רעיונות שלך.:)

• הוסף לסימניות
וואי, זה מיתוג יפה ומענין, הלוגו ממש מדהים,
רק לי זה נראה סוג של פרויקט שעשית אותו בלימודים, כן?
השילוב של הוקטור עם התמונה השלמה מקורי...

• הוסף לסימניות
זו היתה תגובה למרגניט.

זהו?
זה מה שיש לכם להציע?

• הוסף לסימניות
עשיתי ממש עכשיו מיתוג לפאנית היא מוכרת פאות בחו"ל
משהו יותר טעם אישי שלה
אך משדר יוקרה ועיצוב אישי
מצורף:
צפה בקובץ המצורף 238181
צפה בקובץ המצורף 238188
ההשראות שלקחתי הם מפה:
צפה בקובץ המצורף 238184
צפה בקובץ המצורף 238185
צפה בקובץ המצורף 238186

חשוב כדי להתחיל שתגדירי מה קהל היעד שלה למי היא פונה
מה היא מנסה לשדר עממיות, יוקרה, סטייל מחיר סביר וכו' שתוכלי להתמקד יותר בכיוון העיצוב

קבצים מצורפים

• pages.jpg
    1.5 MB · צפיות: 74
  • CAM01068.jpg
    KB 311 · צפיות: 53
  • CAM01071.jpg
    KB 247.9 · צפיות: 41
  • CAM01069.jpg
    KB 298.5 · צפיות: 48
  • bag.jpg
    KB 111.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5501;1616622:
וואי, זה מיתוג יפה ומענין, הלוגו ממש מדהים,
רק לי זה נראה סוג של פרויקט שעשית אותו בלימודים, כן?
השילוב של הוקטור עם התמונה השלמה מקורי...

זה מיתוג לפאנית וקוסמטיקאית קיימת במודיעין עילית
עשיתי את זה הרבה אחרי הלימודים..

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל הפאניות רוצות לשדר יוקרה וסטייל.
כמו שאין גרפיקאית שמעונינת להחשב בשוק כעממית
אז כך שאין כל כך מה להגדיר ולהתמקד, הלא כך?

רק מה שכן פאנית יכולה לבדל את עצמה, היא נותנת בעיקר
את הגימור המושלם, או קו חדשני ומפתיע, אני טועה?

חשבתי ללכת אצלה על אלמנט של מתנה, בכיוון של המסר, להפתיע את כולם, איך שתראי טוב, נראה לכם טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5501;1619146:
אני חושבת שכל הפאניות רוצות לשדר יוקרה וסטייל.
כמו שאין גרפיקאית שמעונינת להחשב בשוק כעממית
אז כך שאין כל כך מה להגדיר ולהתמקד, הלא כך?

רק מה שכן פאנית יכולה לבדל את עצמה, היא נותנת בעיקר
את הגימור המושלם, או קו חדשני ומפתיע, אני טועה?

חשבתי ללכת אצלה על אלמנט של מתנה, בכיוון של המסר, להפתיע את כולם, איך שתראי טוב, נראה לכם טוב?

נכון שהפאניות 'רוצות' לשדר יוקרה וכו', אבל זה תלוי מה קהל היעד שלה. אם היא פונה לסביבתה הקרובה ושם אין דרישה דווקא לסטייל, אלא יותר להיימיש והמחיר, אז יוקרה וסטייל וכו', דווקא יכולה ליצור ניתוק מקהל המטרה שלה... אני מקווה שעשו איזה חקר שוק קטן, על קהל היעד...
וכנ"ל בסוג הבידול הנדרש.

שמעתי פעם הסתייגות ממסרי הפתעות, על כך שהם לא משדרים מסר ברור... אולי תפרטי יותר, אולי סקיצה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו למאפרת ופאנית שעשיתי...הלוגו היה לפי בקשתה שיהיה משולב הרבה פרחים..יכול להיות שאם זה היה תלוי בי הייתי עושה משהו בהרבה יותר עדין...אבל אחרי הכל הלקוח צריך לצאת מרוצה..(כמובן שכל עבודה שאני עושה אני חייבת גם לאהוב אז ברור שעשיתי את הכי טוב כדי שגם אני יוכל להיות מרוצה)

קבצים מצורפים

• איפור ועיצוב שיער.jpg
    KB 872.1 · צפיות: 58

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה