כללי מיתוג לצלמת

• הוסף לסימניות
שלום חברים
אני מעלה כאן עבודת מיתוג לאחת מהצלמות של הפורום השכן,
הצלמת ביקשה בינתיים רק לוגו אז אני החלטתי לשלב בפרזנטציה רק את הלוגו בקומפוזיציות שונות וכן ע"ג רקע שחור או לבן

להלן הפרטים:

פעילות: צילום ילדים גילאי 3 וצילום אירועים- מעט

קהל יעד: מגזר חרדי/דתי

בידול: מקצועיות (אחרי לימודים והשתלמות) יחס אישי ונעים שדי נחוץ בחווית הצילום

דיאגנוזה וסיכום: צלמת שצילמה לא מעט, היא מצלמת ילדים אבל משלבת אירועים קטנים וגדולים
בחרתי בסגנון חתימה, גם שישדר את היחס האישי, וגם שייתן תחושה של צלמת פרטית ונוחה עם ילדים, עם זאת לא רציתי לפספס את עיסוקה באירועים, לצורך כך בניתי אלמנט משני האותיות כש ה C יוצר צורה של פוקוס, כדי שיקבל מראה יוקרתי ומתאים

הצלמת אהבה את הלוגו, וכעת אני מעוניין לשמוע את חוות דעתכם!

קבצים מצורפים

• סקיצה שהתקבלה.png
    KB 993.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הלוגו מאד יוקרתי ומקצועי

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאוד, לדעתי עדיף שתחפש/י פונט קצת יותר מקצועי הוא נראה טיפה ילדותי, אפשר גם לכתוב לבד עם מברשת..אני עושה את זה הרבה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה