כללי מיתוג לקוסמטיקאית

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הלוגו הזה?
מיועד לקוסמטיקאית מתחילה,
היא רוצה שהלוגו יביע בעיקר עדינות ונעימות
ועם כל זה ייתן הרגשה יציבה ובטוחה.
קונספט נקי ואסטטי.

אז יש לי שתי שאלות:
א. האם הציפור שבחרתי אכן משדרת לדעתכם את הערכים לעיל?
ב. אני מתלבטת בקשר לצבעים.
אשמח לשמוע כל הארה והערה בנושא.
(הסלוגן לא סופי.)
לוגו לקוסמטיקאית.jpg יותר גדול.jpg

• הוסף לסימניות
כיוון חמוד
הציפור אכן לא עדינה מדי הזויות החדות לא נראות לי טוב , אולי כדאי לך לחפש אחרת רכה יותר ועדינה
הפונט נותן את היציבות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התחלה יפה,
אולי תחליפי את הציפור בנוצה רכה ויפה?
זה גם יעביר את המסר יותר טוב,
וגם יוסיף תנועה ללוגו.
נוצה זה באמת רעיון לתחליף מצוין.
במיוחד עם כמו שהבנתי היא לא רוצה איזשהם אלמנטים מידי מזוהים עם התחום.
הציפור לדעתי לא מתאימה לקונספט ואין לה לפה שיוך.
הייתי גם הולכת על צבעים אחרים.
ירוק זרחן מידי. והכתום מתוק מידי. תנסי גוונים יותר נקיים.
הרבה הצלחות!

בנוסף.
ללא הסלוגן. הלוגו חסר משמעות ולא מגלה כלום. מה שלדעתי לא מוצלח.

• הוסף לסימניות
התחלה טובה
הציפור מזכירה עורב, אני חושבת שאולי צבעים וורודים ואפרסק משדרים רוך ועדינות ואפשר לשלב אותם יחד עם שחור. ואם כבר ללכת על ציפור אז אולי ברבור או אפילו פרפר?
שיהיה המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
התחלה טובה
הציפור מזכירה עורב, אני חושבת שאולי צבעים וורודים ואפרסק משדרים רוך ועדינות ואפשר לשלב אותם יחד עם שחור. ואם כבר ללכת על ציפור אז אולי ברבור או אפילו פרפר?
שיהיה המון הצלחה!
תודה על התגובה המפורטת והנעימה.
ברבור זה באמת רעיון טוב.
אני אנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה