כללי מיתוג מחדש-מכון כושר "הילוכים"

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני למתג מחדש את העסק "הילוכים".
דבר ראשון זה הלוגו-
ביקשו שזה יהיה עם אותם מוטיבים כמו במקור.
אמרתי להם שעל הפונט אין על מה לדבר וגם אם המוטיבים יופיעו בלוגו הם יופיעו בצורה שונה לגמרי. הלוגו הישן כ"כ לא טוב שאין אפילו מה לשדרג אותו.
התחלתי לעבוד על זה (עדיין בסקיצה) עם הצמדות לאלמטים והצבעים של הלוגו הישן. די הגביל אותי אבל זה מה שהם ביקשו.
שלחתי להם את הקובץ הנ"ל והם מבקשים שיהיה עוד יותר דומה למקור. מה עושים?

קבצים מצורפים

• הילוכים).jpg
    KB 52.7 · צפיות: 19
  • לוגו הילוכים.jpg
    KB 990.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הפונט צריך להיות יותר קליל וזורם.. אם כי הלוגו השני מתחיל להיות משהו.. אבל למה צורה של ספר?

• הוסף לסימניות
איזה חמוד, בדיוק ראיתי שאין להם גרפיקאית והתקשרתי להציע את עצמי (פעם ראשונה שתפסתי אומץ) ואז אמרה לי בעלת העסק שהיא כבר סיכמה עם גרפיקאית אבל שאני אשלח עבודות והצעת מחיר ואולי ההצעה שלי תהיה זולה יותר.
חשבתי ע"ז והחלטתי שיש כאן מעין השגת גבול, כי אם אני לא אשלח עבודות היא תיקח בטוח את מי שהיא סכמה איתה.
אני נהנית לראות שזו מישהי מפרוג.
בהצלחה לך!

• הוסף לסימניות
הראשון נראה מאזדה

• הוסף לסימניות
אולי להשאר עם הציפור מהלוגו המקורי, וללכת על אותם צבעים..
הכנתי כמה דוגמאות מאוד ראשונית, אם זה נראה לך תוכלי להמשיך מהן.
ד"א ההלוכים הזה זה חדר כושר? כי זה לא מה שהלוגו משדר.. זה הזכיר לי חברת ביטוח לרכבים.. כדאי לנסות לשכנע אותם ללכת על משהו חדש..

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2011-08-17 at 12.42.06 AM.png
    KB 42.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו שלהם מאד כבד.
הדבר היחיד שזז שם זה הנטייה שמאלה שאולי אותה כדאי כן לאמץ ללוגו החדש.
ההצעות של בר-אוריאן שנצמדו ללוגו הישן, מאוד יפות אבל ממש לא בכושר. כלומר לא מתאימות לעסק.

• הוסף לסימניות
מה המסר שהלוגו אמור להעביר?

• הוסף לסימניות
לפותחת השרושר- כולם יפים וטובים.
בר אוריאן - עבודה מדהימה (גם אם אחרים חושבים שהיא לא מתאימה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;622277:
לפותחת השרושר- כולם יפים וטובים.
בר אוריאן - עבודה מדהימה (גם אם אחרים חושבים שהיא לא מתאימה)

תודה, אתה אוהב את הפונט הזה אה..;)
כמו שכתבתי בהודעה עצמה גם אני חושב שזה לא מתאים לעסק.. אבל היא אמרה שהלקוח מתעקש להשאר עם לוגו דומה ככל הניתן לקודם..

• הוסף לסימניות
סליחה על ההתערבות, אבל שמתי לב לאחרונה שכשאחד מעלה עבודה לחו"ד ישנן 'נשמות טובות' שמציעות עבודה חדשה לגמרי... בקשו חו"ד לא הזמינו עבודות גרפיות אחרות! תהיו עניניים!
ולך יפה פה, אהבתי מאד את הלוגו הראשון, עם קצת פינישים הוא מושלם! בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם וביוחד לבר אוריאן. לדעתי, ההצמדות ללוגו הקודם מאד מקבע ולא נותן להעביר מסרים רצויים. כשבניתי את הלוגו היה חשוב לי מאד להעביר את המסר של מקצועיות-יציבות-בריאות שזה מה שחשוב למכון לשדר כרגע לכן לא בחרתי בפונט יותר קליל אלה יציב שקצת מתעגל

• הוסף לסימניות
למה בעצם צריך את מעברי הצבע בטקסטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו בר אוריאן;622281:
תודה, אתה אוהב את הפונט הזה אה..;)
כמו שכתבתי בהודעה עצמה גם אני חושב שזה לא מתאים לעסק.. אבל היא אמרה שהלקוח מתעקש להשאר עם לוגו דומה ככל הניתן לקודם..
אני מכור לפונטים, על אף שיש לי כמות נכבדה עשיתי חישוב שעדיין אני רוצה עוד חבילה (ויותר מכך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה