כללי מיתוג מחדש

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כאשר לקוחה שיש לה לוגו מיושן
(עם תמונה וממש לא לענין...)
ממש אוהבת עד כלות את הלוגו
ובטוחה שהוא מדהים
ושהלקוחות באות אליו רק בגללו

איך אני משכנעת אותה להחליף כוון וללכת על לוגו חדשני,
בלי תמונה וכו'???
:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;433462:
כאשר לקוחה שיש לה לוגו מיושן
(עם תמונה וממש לא לענין...)
ממש אוהבת עד כלות את הלוגו
ובטוחה שהוא מדהים
ושהלקוחות באות אליו רק בגללו

איך אני משכנעת אותה להחליף כוון וללכת על לוגו חדשני,
בלי תמונה וכו'???
:confused:

פטיש חמש קילו בודאי יעזור.
או לחילופין לומר לו שאת הלוגו המחודש יקבל חינם.

אך לדעתי אם הוסבר לו כבר פעם, פעמיים,
פסו הסיכויים לשכנעו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;433513:
הלקוח מעל הכל...

:(

ועל זה נאמר "אוח אוח...אח, אח איי, אוייש! אאאיייי!!! בואנ'ה, וואעלאק! תזהר, אני עוד שניה מפוצץ אותך...! אני רציני! מה זה?? גם שאר הדברים יקרים..? אתה בעצם החלטת לפנות למישהו אחר... ההאא אני מבין... טוב.. חבל.. אז מה יהיה עם מה שעשיתי עד עכשיו..? ..אתה אומר שסקיצות זה לא נחשב... הבנתי..".

ובקיצור, כסף לא הולך לצאת מהלקוחה הזו. בטח לא משהו ששווה את העצבים שתשקיעי.
ממליץ להקפיץ בעוד חודש את האשכול ולחלוק עמנו מעט חוויות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את לא עובדת אצלה ואין שום סיבה וטעם לשכנע (בעיה שלה!).
רק אל תשימי קרדיט על המודעה שתכיני לה.

• הוסף לסימניות
bhj
אם מגיעים אליך כמעצב ופרסומאי - אתה חייב שהדעה שלך תהיה מעל הלקוח, וכמובן להסביר לו בכבוד שהוא חכם גדול, ויודע לנהל את העסק שלו מצוין, בלה בלה... אבל הצד העיצובי והפרסומי זה הקטע שלך, וזוהי טובתו.
ואם הוא לא מבין את זה - תגיד לו שלום ולהתראות בשטיבל.

ולמרות שזו דעתי, פעמים רבות לפני הקניות לשבת למשל... אני מקבל בסבר פנים יפות גם לקוחות מהסוג שבאו אליך (ומתחרט על זה 100 פעמים וחוזר חלילה...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתציעי ללקוחה שלך לערוך סקר פשוט ולשאול את הציבור האם הלוגו שלה הוא זה שמביא אותם לעסק שלה כמובן שתגידי לה לעשות את זה בצורה חכמה שלא תפיל את הלקוחות שכבר יש לה
נ.ב. למה היא הגיעה אליך למתג מחדש את העסק אם היא בטוחה שהכל טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה