כללי מיתוג מכירת בנדנות

• הוסף לסימניות
משהי מכינה בנדנות בבית שלה ומוכרת מהבית (בקרית ארבע)
אשמח לחוות דעתכם ותעשו לי טובה-אל תיפלו עלי על זה שהפונט חינם. מה לעשות לא כולם מוכנים לחכות עוד טיפה.(אני משערת שברגע שאקבל את המקבוק ואוכל להשתמש בפונטים שקניתי היא כבר תרצה לשנות את הפונט...)
תודה :)

קבצים מצורפים

• Bandana new logo.jpg
    KB 469 · צפיות: 16
  • Bandana Vcard.jpg
    KB 111.3 · צפיות: 12
  • Bandana A4.jpg
    KB 355.4 · צפיות: 10
  • Bandana flyer.jpg
    KB 401 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראה נחמד מאוד ,
בלי להתיחס לפונטים....(למרות שהם לא נוראיים )
מפריע לי קצת הצורה המלבנית שיוצאת פתאום אולי צריך משהו עם קווים מעוגלים יותר

• הוסף לסימניות
תצמצמי בין הבנדנה ל-לה, הרווח גדול מדי, הפרסומת ריקה וחוורת, אולי תסרקי בד ותשתמשי בו? אפשר להגיע לתוצאות יפות...

• הוסף לסימניות
העיצוב נחמד ונקי
דוקא כן ההייתי מחליפה את הפונטים
באנגלית למשהוא קצת יותר קירא וקליט
את הבנדנה הייתי מגדילה ועושה אותה יתר "אמיתית" עדיף שהיא תהיה המוטיב העיקרי במודעה
את הטלפון והאתר או המייל למטה הייתי עושה יותר כהה ובלי קונטור.(קו מסביב לטקסט)
הפונט "שוקו" אינ ו מתאים עדיף שתלכי על משהוא יותר אלגנטי
מקטה שעזרתי בהצלחה

• הוסף לסימניות
הערה נוספת: גם הקו המקווקו מראה כאילו זה מודעה של תפירת בגדים עדיף שתלכי על קו דקיק מסביב בלבד שימקד את העין על מה שכתוב בתוך ולא יתן לעין להתמקד בקו במקום בכתוב
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה