כללי מיתוג משרד רו"ח וייעוץ מס "הד"

• הוסף לסימניות
על האסטרטגיה- דקלה זילבר מ"גל אורן"
בריף:
המשרד של גילה ושחר הד עבד עד היום עם חברות גדולות בשוק וכעת היא רוצה להתמקד בקהל לקוחות מהשוק הפרטי (עסקים קטנים, משכירי דירות וכו').
הם נמצאים באלעד אבל עבדו עד עכשיו עם לקוחות בעיקר מר"ג ורוצים שהציבור באלעד יכיר אותם וישתמש בשירותיהם.
למשרד ניסיון ומוניטין רב שנים והוא מאגד בתוכו את כל השירותים הדרושים לטיפול בנושאי מס הכנסה ומע"מ

בפגישה זיהינו את הצורך של קהל היעד- הציבור בדר"כ נלחץ מאוד בכל מה שקשור למס הכנסה והוא זקוק למקום שייתן לו את התחושה שהוא בידיים טובות- רק תביא את המסמכים הדרושים ואנו נטפל בכל, אין לך מה לדאוג, הכול עלינו. כחלק מהפניה ברוח הזו רצינו לבטא אנושיות ותחושה של רוגע
במשרד הלקוח יקבל מענה זמין ונעים לצרכיו (בשונה מהעמידה מול רשויות המס שמשדרות אטימות, לחץ וכו')
בתהליך המיתוג רצינו לפנות לצורך הזה של הציבור, להביא בשורה חדשה לציבור העסקים הקטנים.
ז"א, לבטא מצד אחד, עולם מקצועי, יציב ומנוסה של כספים ופיננסים (יש לכם על מי לסמוך, אנחנו יודעם מה אנחנו עושים...) ומצד שני נעימות ואנושיות. העובדה שמשרד נושא את שם המשפחה של גילה ושחר מחזק עוד יותר את התחושה של האנושיות "בגובה העיניים" שהם רוצים להעביר.
בלוגו הראשון בניתי אלמנט של פולדר מסמכים שמתוכו מציצות שתי דמויות, שמבטא את התחושה- "בתוך כל הבלגן והלחץ של המסמכים והכספים אנחנו נהיה שם בשבילך ונענה לכל הצרכים שלך בנעימות ובאנושיות"
השתמשתי בצבעים אפור שחור עמ"נ לבטא יציבות ואמינות ומצד שני הכנסתי צבע נעים יותר ורך. הפונט הוא סאן סריפי אבל עם מעוגלות מסוימת המבטאת נעימות וגמישות.
בלוגו השני השתמשתי בצורניות של הלוגו של רשות המיסים, לקחתי את הצורניות הזו והעשרתי אותה בקשת צבעים- מעכשיו העמידה מול רשויות המיסים יהיו נעימות יותר ומלחיצות פחות. קשת הצבעים מבטאת גם את מגוון השירותים שהמשרד מעניק.
הסלוגן עדיין לא סגור, כרגע הא נראה לי די בנאלי אבל זה התפקיד של האסטרטגית.
אשמח לחוו"ד
תודה

קבצים מצורפים

• לפרוג.png
    KB 23.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מאד יפה ומושקע. טיפוגרפיה מקסימה.

בקשר לתקיה עם הדמויות - זה לא מבטא כל כך את מה שכתבת למעלה. זה נראה יותר תקיות מסמך שמטפלות באנשים או משהו אחר לא ברור...... עמ"נ לשדר אנושיות - כדאי לעשות זאת בצורה אחרת - יותר מופשטת.

השני משום מה לא כל כך מתחבר לי ליעוץ מס ורו"ח - אולי בגלל העגלגליות?.... או הצבעוניות?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.

הייתי ממליץ לנסות להמשיך לעבוד על סמל הלוגו.. משהו קצת לא זורם לי.

אלולא היית כותבת שזהו משרד לראיית חשבון, לא בטוח שהייתי מבין זאת לבדי מהלוגואים.

תמשיכי לעדכן!

• הוסף לסימניות
הראשון- יצא כבד מידי ולא ברור כל כך המסר של האנושיות...

הכיוון של השני מקסים!
השילוב בין הפונטים לדעתי נהדר ומעביר את המסר,
אך יש בו יותר מידי צבעוניות לדעתי שמפספסת את השדר של ה"יציבות",
וכן לא כ"כ מובן שרצית לשדר על הלוגו של רשות המיסים.
נראה לי שאם אכן תקחי את הלוגו של רשות המיסים בצורתו המקורית (3 "קוים" בלבד שיוצרים צורה עגולה - נוטה למשולשת...) ותשתמשי ממש בו כבסיס ב-3 צבעים בלבד (ולא בקשת מידי צבעונית) זה יכול להעביר יותר את המסר...
(אפילו ב-3 צבעים קרובים שיעבירו את המסרים שרצית כגון: כחול -לאמינות ויציבות, סגול - למגע האנושי, ושילוב של כחול סגול, או אולי ירוק כצבע שלישי.)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה טובה.
בראשון - הסמל מאוד לא ברור, ולדעתי האפור כבד מדי.
בשני - הרעיון יכול להתאים אבל צריך גם לעדן אותו מאוד, וגם לטפל בצורניות כי כרגע יש קצוות לא חלקים בקצה הקשתות. אולי לכיוון שלנדא הציעה.
אני חושבת שקשת צבעים לא מתאימה לראיית חשבון, זה לא מקצוע קליל וצבעוני אלא מקצוע עם המון אחריות וכובד ראש.
אמנם לא מקורי, אבל כן הייתי הולכת על כחול \ כחול כהה כי הוא צבע מאוד חזק בהקשר של אמינות ובטחון. ומוצאת צבעים משלימים לו שיחזקו את המסר ויתנו ערכי משנה נכונים.

אני מבינה שרצית לפרוץ את הראש הזה של ראיית חשבון כדבר כבד ומאיים, צריך אולי לעשות זאת יותר בזהירות, לא ממש לפרוץ אלא לתת רק טאצ', נגיעה של משהו ידידותי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות המחכימות
יצאתי לכמה כיוונים חדשים
כנראה שבמקום הסלוגן נשים משפט הסבר כמו "משרד לייעוץ מס" או משהו בסגנון
זה יעשה את ההקשר לעולם המיסים באופן הרבה יותר ברור

קבצים מצורפים

• מיתוג הד3.png
    KB 43.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השמאלי עליון.
אך היחס בין האיור לטיפו' טיפונת מפריע, תגדילי את הטיפו', ותצופפי בין האותיות.
הצבעים מעולים, תעמיקי אותם טיפה במיוחד את הסגול והכחול.

התקיה יכולה להיות כיוון טוב מאד - אך לא בשלמותה - אולי רק את החלק העליון שלה?!? תנסי......

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני בעד השמאלי העליון- בא לידי בטוי גם האנושיות וגם הנעימות מהצבעים , ומשדר ראית חשבון וכאלה...
גם אני חושבת שכל הקטע של הטקסט גדול מדי - לא מסתדר ליד האיקון שיצרת,
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה