כללי מיתוג עצמי, לוגו, בלאנק וכ"ב - 2

• הוסף לסימניות
לפני שבוע העלתי עבודות מיתוג שעשיתי לעצמי כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=60201

לא הייתי שלם עם התוצאה. כיוון שאני עדיין בלימודים, אני מרשה לעצמי לשנות עד התוצאה הרצויה. ניסיתי כיוון נוסף שנראה לי יותר מוצלח ויותר חדשני. דעתכם חשובה לי.

קבצים מצורפים

• בלאנק.jpg
    KB 794.4 · צפיות: 14
  • מעופה.jpg
    KB 369.8 · צפיות: 13
  • כרטיס ביקור2.jpg
    KB 84 · צפיות: 11
  • כרטיס ביקור22.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עכשיו אתה עומד מאחורי המילה שלך. הכי טוב.

• הוסף לסימניות
גרפית זה חמוד מאוד, רואים שאתה מסתכל על רפרנסים טובים ולומד מהם וזה נהדר, אך קונספט וDNA מותגי אין...

(במילים אחרות - מיהו סטודיו הכי טוב? מה הופך אותו להכי טוב? מה מייחד אותו על פני מתחריו? מה הסיפור המיוחד לו ורק לו? למה שאזכור אותו אחרי 5 דקות?)

• הוסף לסימניות
עכשיו בהחלט הוכחת יכולות.

• הוסף לסימניות
יותר טוב ;)

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה ולא רק זה
זה מושלם ויפה
תצליח

• הוסף לסימניות
אה, ועכשיו שמתי לב-
המייל שלך כתוב בפונט מערכת. תחליף לפונט מעוצב שעובד עם נרקיס בלוק (כמו מיריאד פרו).

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה מהראשון!
בלי השוואה
עבודה נקיה ומלאת חיות

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
רק בכרטיס ביקור צד ב'
ע"מ שהאותיות ייראו משתקפות יש לתת
ריכוך בקצוות למטה ולעצמיד יותר לטקסט

• הוסף לסימניות
מקסים.
אין מה להשוות לקודם
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה