כללי מיתוג עצמי, לוגו, בלאנק וכ"ב

• הוסף לסימניות
לקראת סיום הלימודים בפרוג

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.jpg
    KB 598.9 · צפיות: 16
  • מעופה.jpg
    KB 725 · צפיות: 14
  • בלאנק.jpg
    KB 961.9 · צפיות: 28
  • כרטיס ביקור2.jpg
    KB 584.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
פרסומת

פרסומת כזאת

קבצים מצורפים

• פרסום הכי טוב עכבר סיאמ.jpg
    KB 1,013.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
קסום,
הפרסומת :אהבתי את הסלוגן, הקומפוזיציה והגופן אולי צריכים ליטוש

• הוסף לסימניות
קסום,
הפרסומת :אהבתי את הסלוגן, הקומפוזיציה והגופן אולי צריכים ליטוש

• הוסף לסימניות
יפה ונקי.
הפרסומת ממש -מדליק-. הסלוגן קצת מסובך
(אהבתי את "בוגר מרכז וכ' זה נראה ממש טוב ומכובד)
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
רואים שלמדת בפרוג.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
השם בשילוב הלוגו נראים לי קצת מיושנים
העיצוב מקסים!

• הוסף לסימניות
יפה. מקצועי הן בביצועיסטיות והן בקריאייטיב.
הערותי--
1."בוגר מרכז הדרכה פרוג" בעיניך ובעינינו נראה וואו, אך בעיני לקוח פוטנציאלי ממחיש עד כמה הינך בוגר טרי שאפילו מדגיש זאת. בעיני זה משדר חוסר נסיון. כלומר- אני מתהדר בזה כי אין לי נסיון אמיתי להראות. זו דעתי.

2. הצהוב של הכרטיס- כולי תקווה שהוא כך כי הועלה לפה בcmyk. שאם לא כן- תתאכזב (כנראה) בהדפסה ולא יצא הצבע שתכננת. אך יותר מזה- לא יזיק מעט לשנותו בכרטיס לרך יותר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומושכת מאוד!!
שתי השורות של הסלוגן נראות לי טיפה מדי צפופות, הן ממש נתקעות אחת בשניה ומפריעות לרצף הקריאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;474804:
הערותי--
1."בוגר מרכז הדרכה פרוג" בעיניך ובעינינו נראה וואו, אך בעיני לקוח פוטנציאלי ממחיש עד כמה הינך בוגר טרי שאפילו מדגיש זאת. בעיני זה משדר חוסר נסיון. כלומר- אני מתהדר בזה כי אין לי נסיון אמיתי להראות. זו דעתי.

לא ירחק היום {וזה בקצוות כבר היום} שהיותך בוגר פרוג יהווה אינדיקציה למקצוענות שלך ...

אצלנו בקורס יש תלמיד שהתקבל לעבוד באחד העיתונים המרכזיים בתור מעמד וגרפיקאי עוד בטרם סיים את את הקורס ...

• הוסף לסימניות
יפה ומקצועי.
הצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו לא משדר מספיק עיצוב גרפי
בעיני כשראיתי מיד את הלוגו הייתי בטוחה שזה לוגו למעמד, להוצאה לאור וכו

• הוסף לסימניות
העיקר שלא קוראים לך דוד, כי אז היית מסתבך לגמרי בתביעה משפטית :)
וברצינות, הביטוי "הכי טוב" כשם עסק או כסיסמה פרסומית נשחק מאוד בשנים האחרונות בעקבות הסיפור עם דוד דבש ו"ביטוח ישיר". הייתי ממליצה לך לוותר על הקונוטציות המיידיות שהביטוי הזה מעורר מאז.

ובאופן כללי, למיטב ידיעתי אתם אמורים לקבל עוד שיעורים בעיצוב אחרי שיעורי התוכנות, ולכן אני הייתי ממתינה עם עיצוב התדמית שלך עד שתקבל את הידע והכלים (לא הטכניים) לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;474842:
אצלנו בקורס יש תלמיד שהתקבל לעבוד באחד העיתונים המרכזיים בתור מעמד וגרפיקאי עוד בטרם סיים את את הקורס ...

ראינו את המודעה ב"בקהילה"... :)

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה נהדרת, הטיפוגרפיה גם, רק הצבעים... תחשוב פעמיים לפני שאתה מחליט שאתה סגור על זה. צהוב ושחור = מלחמה. פחד. הצילו.
זה יוצר הרתעה בלתי מודעת מהדבר הזה - שהוא אתה, ואני מאמינה שזו בדיוק המטרה ההפוכה שלך. אתה כנראה רוצה לשדר עוצמה מסויימת - עשה זאת בעזרת כל הצבעים - חוץ מהצהוב. אלא אם כן אתה בוחר בצבע משני אחר ואז פתרת את הבעיה. שחור וצהוב לעולם לא.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אהבתי את הלוגו ובכלל כל העצוב הייתי מגדיר אותו, חמוד עדין!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה יפה אבל אתה יכול להוציא הרבה הרבה יותר ,בכיון אומנותי יותר
הצבע הצהוב לדעתי די מדכא ,לא הייתי בוחרת אותו כתדמית למעצב ,
אבל כמו שאמרתי זאת דעתי בלבד.

"בוגר מרכז ההדרכה פרוג "-:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esty_s;481254:
זה יפה אבל אתה יכול להוציא הרבה הרבה יותר ,בכיון אומנותי יותר
הצבע הצהוב לדעתי די מדכא ,לא הייתי בוחרת אותו כתדמית למעצב ,
אבל כמו שאמרתי זאת דעתי בלבד.

"בוגר מרכז ההדרכה פרוג "-:):):)

זה נכון. זה היה בסך הכל כיוון ולא היתי שלם איתו, וכבר הספקתי לעשות משהוא אחר שכבר העלתי באשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=60624

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה