כללי מיתוג עצמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;1629240:
סליחה???? ברור שאני מוכשר ברמות על!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:
(גם באשכול שם על מעצבי העל התעלמו ממני. חצופים!!!!!!!!!!!:mad::mad:)

ועכשיו ברצינות.
אני גרפיקאי. כמו הרבה גרפיקאים אני מתמחה בהרבה תחומים של גרפיקה (לא בהכל).
בתיק העבודות תוכל לראות דוגמאות לכמעט כל הדברים ברשימה.
לא כתבתי את זה כדי להשויץ, אלא כדי להציע יותר סחורה ולהגיע אולי ליותר לקוחות. יתכן שיש דרכים יותר טובות לנסח את זה, ובשביל זה העליתי את זה לפה, לקבל חו"ד. אני לא קופירייטר, אלא רק מעצב - וגם כמעצב קשה לי לעצב לעצמי.

ולגבי העצה לא לעסוק בהרבה דברים.. סיבכת אותי. כי כל הגרפיקה זה רק מחלקה אחת. במחלקת המוזיקה יש לי גם כמה מקצועות מפרנסים ב"ה. ואני גם אברך בבוקר. מה יהיה איתי??!:confused:

נ.ב. לגבי הזנב של העכבר. אז מה הצד הנכון?

דוד, באיחור מה הצצתי בתיק העבודות שלך וגילתי דברים מדהימים. אתה באמת שייך לליגה.
אבל כמו שציינת, מטרת הפורום היא להעזר האחד בשני, וכשראיתי את המודעה שלך רק ציינתי שלמרות שאני מאמין שכל תואר בו אתה נושא אתה ראוי לו, למרות זאת, ריבוי המלל והתחומים במודעה אחת קצת מבלבל.
לדוגמא- את הלקוח שצריך עימוד מקצועי, לא מעניינת העובדה שאתה מומחה לרולאפים.. וכן הלאה.
ולכן.
הצעתי היא להפריד (בראש, דבר ראשון,) את תחומי העיסוק.
עימוד. זה אחד. ויש לזה קוביה נפרדת (בראש- וממנה למודעה) שם את יכול להוסיף את היתרונות שלך.
גרפיקה. כנ"ל.
תזמורת ;) -כנ"ל. וכן הלאה.
כך שהלקוח בסופו שליום מבחין בפינה ובקוביה שמעניינת אותו, מתרשם ממנה ומסתכל רק עליה..
עד כאן מתוך קלישות דעתי. ומתוך נסיוני אותו צברתי בארבעת שנות הנסיון שלי בתחום שורשי זה.
ואם דעת מישו שטעות עימדי, יתכבד הוא לפרנס אחרים גם הוא מדעותיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1627323:
אתה כנראה מאד מוכשר, אין רבים כמוך

אך בקטנה,
לא ברור לי מה המקצוע שלך: גרפיקאי, מעמד, קופירייטר, כריכות, אחר?

כלקוח, ובכדי שזה יהיה ברור יותר, הייתי ממליץ לך לקטלג את תחומי השירות שאתה נותן בצורה פשוטה וברורה יותר. כמו להדגיש בכל עמודה את מילת המפתח. גרפיקה, עימוד פרסום. וכו'

(לא'ידע, אבל זה לא עושה לי טוב לקחת כולבויניק...)
בהצלחה ובהתנצלות מראש.

סתם שתדעה שחוץ מכל מה שהזכרת הוא גם זמר בחסד עליון!
מה לעשות הבחור כישרוני! ברוך ה'!

• הוסף לסימניות
שוב סליחה על ההקפצה המאוחרת.
שיפרתי עוד קצת, לפי ההערות פה. איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• 333-01.png
    KB 98.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מצויין
להרחיב מעט את המסגרות שהמילה גרפיקה לא יכנס לפירוט

• הוסף לסימניות
וזה מודעה לבתי כנסת, רק על עימוד ספרי קודש. מבוסס על משהו שכבר פרסמתי.

קבצים מצורפים

• תורה.png
    KB 448.3 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה