כללי מיתוג עצמי

• הוסף לסימניות
אוף אני לקוח קשה...
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 3-01.png
    KB 189.9 · צפיות: 22
  • 2-01.png
    KB 189 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מה בקשר לפונט?

זו אמורה להיות מודעה, או מעין הצגת פרופיל עסק?
כי בשביל מודעה זה עמוס.

זה מבחינת תוכן. מבחינה גרפית- הרמקול עובר למומחי הפורום.

• הוסף לסימניות
זה לא דווקא מודעה, זה נועד גם להפצה ישירה ללקוחות פוטנציאלים, באינטרנט או כפלאייר מודפס.

• הוסף לסימניות
עבודה טובה וברורה
ממליצה על האדום

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• טיפו.png
    KB 9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לי זה קצת עושה קונוטציה של מתכנת מחשבים,
אולי בשביל להדגיש את הצד של העיצוב גרפי צריך לתת למודעה קצת עיצוב גרפי...
טיפוגרפיה מעניינת, אייקונים וכדו'
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כמה שינויים בעקבות ההערות. סליחה על ההקפצה המאוחרת, אבל עכשיו התפניתי להמשיך את זה.

קבצים מצורפים

• 33-01.png
    KB 237.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מתחמם... מתחמם...

• הוסף לסימניות
יותר טוב,
יותר מסודר וברור,
אבל עדיין לא כ"כ משדר עיצוב גרפי.
עיצוב גרפי צריך משהו יותר מעוצב, מענין, קונטרסטי וכו'...
(בקטנה- החוט של העכבר נמצא בצד הלא נכון..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבע;1626953:
יותר טוב,

(בקטנה- החוט של העכבר נמצא בצד הלא נכון..)

"חוט של עכבר..."
תזכירו לי מה זה?!

• הוסף לסימניות
אתה כנראה מאד מוכשר, אין רבים כמוך

אך בקטנה,
לא ברור לי מה המקצוע שלך: גרפיקאי, מעמד, קופירייטר, כריכות, אחר?

כלקוח, ובכדי שזה יהיה ברור יותר, הייתי ממליץ לך לקטלג את תחומי השירות שאתה נותן בצורה פשוטה וברורה יותר. כמו להדגיש בכל עמודה את מילת המפתח. גרפיקה, עימוד פרסום. וכו'

(לא'ידע, אבל זה לא עושה לי טוב לקחת כולבויניק...)
בהצלחה ובהתנצלות מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1627323:
אתה כנראה מאד מוכשר, אין רבים כמוך

אך בקטנה,
לא ברור לי מה המקצוע שלך: גרפיקאי, מעמד, קופירייטר, כריכות, אחר?

כלקוח, ובכדי שזה יהיה ברור יותר, הייתי ממליץ לך לקטלג את תחומי השירות שאתה נותן בצורה פשוטה וברורה יותר. כמו להדגיש בכל עמודה את מילת המפתח. גרפיקה, עימוד פרסום. וכו'

(לא'ידע, אבל זה לא עושה לי טוב לקחת כולבויניק...)
בהצלחה ובהתנצלות מראש.
לא הבנתי למה קראת לזה כלבויניק.
כל הנ"ל כלולים בעבודה אחת.
זה כמו שבנאי בונה גם רצפה גם קירות וגם תקרה.

בכלל כלבויניק שיודע טוב את העבודה מה בעיה יש בו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1627678:
לא הבנתי למה קראת לזה כלבויניק.
כל הנ"ל כלולים בעבודה אחת.
זה כמו שבנאי בונה גם רצפה גם קירות וגם תקרה.

בכלל כלבויניק שיודע טוב את העבודה מה בעיה יש בו?

א. לשם דיוק, אם ליוויתם פעם בנית דירה מקרוב, הייתם שמים לב שבנאי לא בונה גם רצפה וגם תקרה.
אלא זה סוגי מקצוע שונים. יש רצף, יש טייח, ויש בנאי..(טוב, אין כוונתי לשלד)

ב. אני מעריך שדוד בארי הוא בנאדם מוכשר ברמות על, שחולש על תחומי מקצוע רבים ושונים כל כך (שיש להם מכנה משותף קלוש- עיצוב גרפי)

אך ככל שמדובר במישהו אחר, לא מאמין שהוא מקצועי ברמה גבוהה בכל כך הרבה מקצועות- וזאת בגלל שמעטים הם המלאכים מבינינו..

ג. אחד שהוא כן מוכשר בכל כך הרבה מקצועות לא צריך לתת ללקוח את ההרגשה שהוא מוצלח בהכל, הוא יכול לנווט את הדברים לצורה בה הוא מדגיש כל תחום עיסוק בנפרד, וכך יש ללקוח את ההרגשה ששהוא כולו בשבילו.
לענ"ד

• הוסף לסימניות
איך אפשר במודעה אחת לנווט פרסום לכמה דברים, בלי להראות כלבויניק ולא מקצועי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1627884:
איך אפשר במודעה אחת לנווט פרסום לכמה דברים, בלי להראות כלבויניק ולא מקצועי?

אפשרי לחלק את תחומי העיסוק במודעה למחלקות מוגדרות וברורות, עימוד בנפרד, מיתוג בנפרד- צבע אחר, גרפיקה בנפרד וכו' כך שהלקוח יתמקד במחלקה - בקוביה המעניינת אותו ולא יחשוב על הפרטים האחרים.

ניסוח כמו; "עימוד ספרים עיצוב חוברות, חלוקת מעטפות גרפיקה מיתוג שיווק ופרסום" לא מוסיף כלום ללקוח

באופן כללי, וכאדם בעל פונטנציאל לעיסוק בכמה תחומים, לא מומלץ לאף אחד להתעסק בתחומים רבים כל כך.. זה מוריד מאיכות העבודה, ולא מוסיף פרנסה, כי בסופו של יום מספר שעות העבודה מוגבל.. הייתי בוחר להתמקד בנושא אחד- הכי קרוב לליבי ועמו להעפיל עד רום שמים..
ושוב; ישנם יוצאים מן הכלל..;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1627881:
ב. אני מעריך שדוד בארי הוא בנאדם מוכשר ברמות על, שחולש על תחומי מקצוע רבים ושונים כל כך (שיש להם מכנה משותף קלוש- עיצוב גרפי

סליחה???? ברור שאני מוכשר ברמות על!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:
(גם באשכול שם על מעצבי העל התעלמו ממני. חצופים!!!!!!!!!!!:mad::mad:)

ועכשיו ברצינות.
אני גרפיקאי. כמו הרבה גרפיקאים אני מתמחה בהרבה תחומים של גרפיקה (לא בהכל).
בתיק העבודות תוכל לראות דוגמאות לכמעט כל הדברים ברשימה.
לא כתבתי את זה כדי להשויץ, אלא כדי להציע יותר סחורה ולהגיע אולי ליותר לקוחות. יתכן שיש דרכים יותר טובות לנסח את זה, ובשביל זה העליתי את זה לפה, לקבל חו"ד. אני לא קופירייטר, אלא רק מעצב - וגם כמעצב קשה לי לעצב לעצמי.

ולגבי העצה לא לעסוק בהרבה דברים.. סיבכת אותי. כי כל הגרפיקה זה רק מחלקה אחת. במחלקת המוזיקה יש לי גם כמה מקצועות מפרנסים ב"ה. ואני גם אברך בבוקר. מה יהיה איתי??!:confused:

נ.ב. לגבי הזנב של העכבר. אז מה הצד הנכון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך אגב בנוגע להודעה מספר 5 נ"ל דעד היום פרסמת בסגנון הנ"ל נכון?

• הוסף לסימניות
בודאי כוונתך לזאת?
1. יש שינוי בלוגו.
2. הסגנון העיצובי מתאים רק לנישה של ספרי קודש.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 554.3 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה