נכתב ע"י צבע;1626953:יותר טוב,
(בקטנה- החוט של העכבר נמצא בצד הלא נכון..)
לא הבנתי למה קראת לזה כלבויניק.נכתב ע"י צצפ;1627323:אתה כנראה מאד מוכשר, אין רבים כמוך
אך בקטנה,
לא ברור לי מה המקצוע שלך: גרפיקאי, מעמד, קופירייטר, כריכות, אחר?
כלקוח, ובכדי שזה יהיה ברור יותר, הייתי ממליץ לך לקטלג את תחומי השירות שאתה נותן בצורה פשוטה וברורה יותר. כמו להדגיש בכל עמודה את מילת המפתח. גרפיקה, עימוד פרסום. וכו'
(לא'ידע, אבל זה לא עושה לי טוב לקחת כולבויניק...)
בהצלחה ובהתנצלות מראש.
נכתב ע"י גלאט;1627678:לא הבנתי למה קראת לזה כלבויניק.
כל הנ"ל כלולים בעבודה אחת.
זה כמו שבנאי בונה גם רצפה גם קירות וגם תקרה.
בכלל כלבויניק שיודע טוב את העבודה מה בעיה יש בו?
נכתב ע"י מיכל123;1627884:איך אפשר במודעה אחת לנווט פרסום לכמה דברים, בלי להראות כלבויניק ולא מקצועי?
נכתב ע"י צצפ;1627881:ב. אני מעריך שדוד בארי הוא בנאדם מוכשר ברמות על, שחולש על תחומי מקצוע רבים ושונים כל כך (שיש להם מכנה משותף קלוש- עיצוב גרפי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים