כללי מיתוג עצמי

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו לוגו לחשמלאי או משהו כזה..
אגב הקטע של המנורה נראה מזה נדוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2137083:
זה נראה כמו לוגו לחשמלאי או משהו כזה..
אגב הקטע של המנורה נראה מזה נדוש

מסכים עם כל מילה
תחשוב אולי על משהו יותר צבעוני

• הוסף לסימניות
הלוגו עצמו יושב מעולה (האותיות קצת מדי מודגשות), אבל המראה לא עדכני כ"כ.
כדאי לקחת השראה מלוגואים עדכניים, כי היכולת נראית מעולה.

• הוסף לסימניות
הצורה העיצובית יפה ומרשימה, אולי תנסו אלמנט אחר במקום המנורה.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לבחור את אחת האותיות מ/ ח להכפיל אותה ולעשות היפוך מראה. אם בחרתך במ' תוריד לה את הפס למטה וקיבלת ח' וכן להיפך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2137403:
הייתי ממליצה לבחור את אחת האותיות מ/ ח להכפיל אותה ולעשות היפוך מראה. אם בחרתך במ' תוריד לה את הפס למטה וקיבלת ח' וכן להיפך.
בהצלחה!

תודה על הרעיון!!

רוצה עוד תגובות, בבקשה!

• הוסף לסימניות
המילה מוח לא מתקשרת לי עם גרפיקה, אלא אם כן אתה גם קופירייטר.
אולי יותר מתאים לשים במקום מנורה ראש או מוח,

• הוסף לסימניות
רעיון יפה אך קצת גס ובוסרי מידיי...

בא ננסה לקדם את מה שיש כאן

קודם כל תרחיק את המספר ואת השתי המילים עיצוב גרפי
ונתמקד בויזואל עצמו
תוריד את הו' ובעיגול של החולם תתן את המנורה הזו
תנסה לוותר על המסגרת הטכנית (גלגל שיניים שיצרת מסביב למנורה)
ותעלה לכאן

• הוסף לסימניות
ב״ה

לא קריא. וכפי שציינו מוח לא קשור לגרפיקה. הייתי יוצאת מהקופסא ומחפשת רעיון אחר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תנסה לפתוח דף חדש ולנסות לבטא את המח היצרתי שלך בצורה יותר קרייאיטיבית

• הוסף לסימניות
מצטרפת לסתם
והכיוון ממש מזכיר לי את פרסומתא של איציק כרמי
ה מ' ההפוך והוא באמת יותר קופירייטר

• הוסף לסימניות
מצטרף לקודמיי..
תעבור על הלוגואים שבחתימות בפורום ותחיל להתרשם לצערי הלוגו הזה גס מידי ולא מבטא את הענין אולי כדאי ללכת על משהו יותר עדין וגם יותר קשור לעיצוב (כן, גם השם)..
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה