כללי מיתוג עצמי

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית ורוצה למתג את עצמי תחת השם "שבלול"
מה דעתכם על השם? אילו קונוטציות הוא מעלה?
חו"ד חשובה לי מאד תודה רבה!:):)

• הוסף לסימניות
אהבתי.
אך כמובן שתלוי מאוד בלוגו שתיצרי לעצמך.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
חברה, כיתבו כל העולה בראשכם! גם קטילות יתקבלו בברכה,
זה רק התחלה...
ההמשך תלוי בכם... בעז"ה!

• הוסף לסימניות
לדעתי השם יפה.
מה אתה רוצה, רעיון ללוגו?

• הוסף לסימניות
את האמת? שבלול זה שם של חיה שכשהתחלתי לחשוב על המאפיינים שלה.. אם נחשוב עד הסוף...מה מאפיין אותה, אז אני לא יודעת אם הייתי ממליצה-למרות שבכללי השם נשמע לי לא רע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;339012:
לדעתי השם יפה.
מה אתה רוצה, רעיון ללוגו?
תודה רבה.
אני רק רוצה חו"ד על השם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שציור סמלי או מתוק של השבלול נחשב כילדותי.
מה דעתך?
מה את רוצה לשדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;339027:
נראה לי שציור סמלי או מתוק של השבלול נחשב כילדותי.
מה דעתך?
מה את רוצה לשדר?

האמת שאני רוצה לשדר כמובן מקצועיות
השם שבלול משך אותי מבחינת הצליל הקליט שלו.
אני מתלבטת לגבי השם מבחינת הקונוטציה שזה ילדותי לדעתך.. בשביל זה בקשתי חו"ד.
בכל אופן תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במחשבה ראשונה - נהניתי. במחשבה שניה עלתה לי השבלוניות, וזה ממש לא מתאים למקצוע...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם אהבת את הצליל את יכולה לקרוא גם שם אחר באותו צליל כמו "שבלון" (מעלה קונוטציה של שבלונה, דווקא מתאים לגרפיקה...)
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
שבלונה!!! ה' ישמור...
לא הייתי לעולם פונה במקצוע כזה למישהו שבלוני!

• הוסף לסימניות
לדעתי - ילדותי.

• הוסף לסימניות
חמוד אבל חמוד מדי וילדותי....

• הוסף לסימניות
כל מה שכתבו קודמיי אכן נכון במידה זו או אחרת, ובזמן כזה או אחר.
יש לזכור שהדבר נכון לגבי עוד הרבה שמות אחרים שכבר "עובדים" בפועל, ואינם זקוקים להוכחות על טיבם.. מה שכדאי לציין הוא את השיקולים בדרך לאתר שם מתאים - ואכן שבלול עונה על הצורך בהגיה קלה וזכירה (חריגותו אף היא תורמת לזכירות). הצליל הפונטי נעים ומתגלגל, ומשדר ידידותיות.

ואולי שבלוז - שילוב של שבלול שמעדיף בלוז...

(ישנה גם איזו רמיזה לעמידה בלו"ז.. :))

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי דוקא שבלול העלה באסוסיאציה: הסתגרות וריחוק. וכן תנועה חוזרת על עצמה ולא חדשנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;339399:
ואולי שבלוז - שילוב של שבלול שמעדיף בלוז...
(ישנה גם איזו רמיזה לעמידה בלו"ז.. :))
בהצלחה.
בלוז זה מוזיקה של דכאון, הרבה יותר ממוזיקת רוק אפילו,
הנה מויקיפדיה:
The term "the blues" refers to the "the blue devils", meaning melancholy and sadness, המקור כאן
לדעתי כדאי לרדת מהשם. חבל ללכת על השקעה כ"כ לא בטוחה

• הוסף לסימניות
לא מומלץ, זה ילדותי - מתאים לגני ילדים, חנויות יצירה.. אבל לא לסטודיו לעיצוב. לא נשמעי מספיק מקצועי.. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה