כללי מיתוג עצמי

• הוסף לסימניות
חשבתי לשנות את המיתוג הנוכחי שלי למשו אחר.
מה דעתכם?
תודה!

קבצים מצורפים

• מיתוג עצמי.jpg
    KB 541.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
המיתוג מאוד יפה ומרשים!
אך השם.. אמממ...
קצת מעולם אחר...(יש לו משהו מדי תורני, שמתאים אולי לעימוד ספרי קודש.)
השם 'אור' מתאים כבר יותר (ואגב, העיצוב שם לא פחות יפה.)

• הוסף לסימניות
מקפיץ. אפשר עוד דעות?...

• הוסף לסימניות
אהבתי ביותר. עיצוב נקי בטוב טעם

• הוסף לסימניות
מתנצלת מראש.....
יש משהו בדבריו של איש תם לגבי השם.
לגבי העיצוב- מיוחד ונקי, אהבתי.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את השם.

ניכרת שפה שונה ומעניינת בעיצוב.

אני פחות מתחבר לצבע סגול, אבל זה עניין של טעם.

• הוסף לסימניות
אגב, לדעתי השם דווקא מיוחד. לא כל שם של סטודיו חייב להיות ב"תלם העיצובי"

• הוסף לסימניות
שים לב שהאות מ' ברקע הבלנק מאד כהה, ולא יוכלו לכתוב בכל השטח הזה.
תבהיר את זה ל8-10% וכך זה לא יפריע
סה"כ עבודה משגעת! אם כי מצטרפת לקודמי שזה מזכיר מכון תורני ..

• הוסף לסימניות
השם "עלמיא" מאד יפה בעיני. דוקא בגלל שהוא ממקור רוחני הוא מעביר מסר של עיצוב עם משמעות, יש בו משהו שרשי שנותן תחושת יציבות, המילה עלמיא יכולה להעביר מסר: העיצוב שלי הוא בגדר עולם ומלואו, מצאת שם עברי שמתאים לייצג את העיצוב שלך יש לך משהו עוצמתי.
לגבי העיצוב, היה אפשר ללכת יותר בכיוון שקשור לעיצוב גרפי, כעת זה באמת יכול להתפרש כמכון תורני או יין (כמו יין חמרא מזכיר לי), ועוד דברים שהמשותף להם הוא החיבור לשרשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה