כללי מיתוג קופסאות תכשיטים

• הוסף לסימניות
אני רוצה להפיק קופסאות תכשיטים ממותגות עם הדפסה מלאר על קופסאות עם מגנט בגדלים סטנדרטיים של עגילים, צמיד וכו'
למשהו יש נסיון בזה?
להמליץ על ספק?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חופית;1049826:
אולי היום משהו יודע?
לאף אחד אין נסיון?

אני חושב שאת כותבת מילים גבוהות לדבר נמוך, מיתוג, להפיק, ממותגות...
בעברית קלה את רוצה להדפיס על קופסאות תכשיטים.

אז ככה, קופסאות תכשיטים תעשי חיפוש קצר ברשת יש שפע של יבואני אריזות לתכשיטים מכל סוג גודל וצורה שאת רוצה, דמוי עור, מבד קטיפה מקרטון ועוד.

ההדפסה, יש כמה אפשרויות תלוי בסוג הקופסה ואיזה מראה את רוצה לתת לקופסה.
דפוס משי/טמפון נותן יכולת הדפסה בכמה צבעים שאת רוצה, החיסרון המראה לא יוקרתי מספיק לתכשיטים.
הטבעת זהב/כסף, מראה יוקרתי יותר ומתאים לתכשיטים, החיסרון, צבע אחד. זה לא מסוג ההטבעות שעושים בבתי דפוס יש לכך מכונות פרס מיוחדות, התחום קרוב יותר לתחום העור והסקאי.
לגבי סוג הגלופה והיכן ניתן לבצע עבודה כזאת מומלץ להתייעץ עם הניק "אדי גרף" המומחים לגלופות.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהמילים כל כך גבוהות...

אכן, להטביע לוגו על קופסא לבחירתך יש בשפע.
אבל אני מדברת על קופסאות ממותגות בדפסה בצבע מלא על כל האריזה- אם תפנה לכל הספקים שיש לך באינטרנט, תראה שקשה מאד למצוא. אני כבר כמה ימים מבררת, ללא מוצא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חופית;1049943:

כשהמילים לא גבוהות, גם אני מבין :)
לדעתי אין בארץ מי שעושה קופסאות מהסוג הזה, אם יש מישהו שיכול לדעת זה הוא, אם תתפסי את הבוס "ביום טוב" הוא יוכל לעזור לך.
היה בשכנות אלינו מפעל שעשה פעם למיכל נגרין אריזות מהסוג הזה. אבל הוא כבר לא קיים.

אם מדובר בכמות גדולה, תחזרי לרשת יש שם יבואנים שישמחו לייצר עבורך את הקופסאות האלה בסין
למשל זה
וזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1049969:
כשהמילים לא גבוהות, גם אני מבין :)
לדעתי אין בארץ מי שעושה קופסאות מהסוג הזה, אם יש מישהו שיכול לדעת זה הוא, אם תתפסי את הבוס "ביום טוב" הוא יוכל לעזור לך.
היה בשכנות אלינו מפעל שעשה פעם למיכל נגרין אריזות מהסוג הזה. אבל הוא כבר לא קיים.

אם מדובר בכמות גדולה, תחזרי לרשת יש שם יבואנים שישמחו לייצר עבורך את הקופסאות האלה בסין
למשל זה
וזה

עכשיו עזרת לי!
תודה רבה!
למי שיש עוד מידע, אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה