חו"ד מיתוג, שיפוצים.

• הוסף לסימניות
1594248807563.png

קצת נראה לי שה - ע' מאבד צורה ככה, לא?

אולי ללכת על כזה כיוון?
1594248862897.png

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוותרת על הסולם ומעדיפה את הלב
עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
אני הייתי מוותרת על הסולם ומעדיפה את הלב
עניין של טעם...
אבל בקושי רואים אותו, ואני מחפשת משהו שיבטא עליה.
באמת הסתבכתי. וכנראה בגלל זה לא גמרתי אותו אף פעם למרות שהלקוחה תשמח שיהיה לה מודפס במגירה.... היא מהסוג (כמוני) גומרים ללמוד, עושים מיתוג, ויום אחד כשנתפנה נשקיע בזה כמו שצריך :rolleyes:.
לאחרונה נזכרנו בזה והחלטתי לגמור עם זה בשעה טובה אבל משהו פה תקוע.... אוף אוף אוף.

• הוסף לסימניות
מהמממםםםםםםם

זה הצבעים והפונט תוקעים אותך
תעברי לעבוד בשחור לבן (מנסיון!!!!!)
אחרי שתסיימי את הצורניות במאה אחוז תעברי לצבע

והפונט, לכי על פונט קצת יותר רציני, יש בפונט הזה משהו חובבני..

בהצלחווותת

• הוסף לסימניות
תעברי לעבוד בשחור לבן (מנסיון!!!!!)
פעלתי לפי עצתך.
ועכשיו לגבי הפונט אני רוצה משהו לא מדי עליז אבל גם חמים (ומקבל), יש לכם רעיון?
אחד מאלה? אין לי מאוד הרבה, והכל מ-FB.
1594800706633.png

1594800742118.png

1594800778574.png

1594800854518.png

או לחזור לראשון?
1594800930727.png

תודה על ההיענות.
מחכה להערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה