כללי מיתוג

• הוסף לסימניות
הקונספט: אמינות ואיכות.
מה דעתכם? אשמח לחו''ד מקצועית.

קבצים מצורפים

• מיתוג 2-01.jpg
    KB 65.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
הירוק לא הכי מתאים לנושא. לדעתי
ועדיף לבטל את מעברי הצבעים בלוגו.

• הוסף לסימניות
ס"ה סבבה.

הייתי משנה את הפונט באנגלית.
גם הצבעים לא ממש משדרים את התחום, הייתי מנסה אפור- חום או אפור- בורדו.

• הוסף לסימניות
לוגו מדהים, את הצבעים רצוי להתאים יותר לתחום.
לגבי הניסוח: יצרנית פאות בסטייל, נראה לי שהוא לא כ"כ נכון מבחינה דקדוקית, תבררי את זה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד. את הצבעים כדאי לשנות למשהו יותר בסטייל ונשי. יש בעיה באות T - נראה כמו שתי וערב.

• הוסף לסימניות
אהה..
ואת ה- T כדאי שלא יהיה כמו צלב, והלוגו יפהפה

• הוסף לסימניות
תשני לגוונים חמים יותר.

סה"כ מצויין.

• הוסף לסימניות
בעיניי הראשון יותר מוצלח (מבחינת צורה, לא צבע)

• הוסף לסימניות
אני דווקא אוהבת את הראשון המקורי. עם הצבעים!! צבעים יפים ומקוריים.
מה שהפריע לי בקטנה - הפונט בעברית למטה. אולי זה סתם משהו אישי שיש לי עם הפונט הזה.. :)

שיהיה בהצלחה
ונשמח לראות את המיתוג המלא במידה ויהיה - ניירת, פרסום וכו'.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. אין כ"כ קשר בין הפונט בעברית לאנגלית.
יש לשנות את האנגלית למשהו קצת יותר עגול או את העברית ליותר מרובע.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הצורה הראשונה שהעלת....מהממת
את הצבע לא הייתי עושה וורוד אמנם זה צבע של"בנות"אבל עדיין לא מתאים
כי הוא משדר ילדותיות ואת מנסה לשדר משו בסטייל....לדעתי תנסי צבע סגול עמוק..
חוץ מזה-מקסים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה