מיתוס? לייזר-הזרקת דיו...

• הוסף לסימניות
טכנאי טוען לי בתקיפות לייזר והזרקת דיו = אותו כסף, רק לייזר זה מחסנית ענקית לכן מדפיס הרבה דפים והזרקת דיו מחסנית קטנה לכך זה מספיק לפחות דפים, לטענתו בסך הכולל לדוגמא: לייזר - מחסנית 250 ש"ח = 2500 דפים, הזרקת דיו - מחסנית 150 ש"ח = 1500 דף, ס"ה אותו דבר...
מישהו יכול להתווכח איתו ולהוכיח לי אחרת????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;959763:
טכנאי טוען לי בתקיפות לייזר והזרקת דיו = אותו כסף, רק לייזר זה מחסנית ענקית לכן מדפיס הרבה דפים והזרקת דיו מחסנית קטנה לכך זה מספיק לפחות דפים, לטענתו בסך הכולל לדוגמא: לייזר - מחסנית 250 ש"ח = 2500 דפים, הזרקת דיו - מחסנית 150 ש"ח = 1500 דף, ס"ה אותו דבר...
מישהו יכול להתווכח איתו ולהוכיח לי אחרת????

תלוי איזה מדפסת, איזה דיו ואיזה טונר.
ואם מחסניות הפלא לדיו, הגיוני שאפילו זול יותר דיו.

אני משתמש בלייזר בגלל האיכות הגבוהה יותר,
שחיונית ליצירת דף מעומד נכון.

• הוסף לסימניות
בדיוק לפני כמה ימים קניתי מדפסת וביררתי בחנות שאני סומך על אמינותה. ושמעתי מהם שתלוי איזה סוג מדפסת.
לדוגמה. יש מדפסת של קנון [ב-300 ש"ח] שיוצא כל דף כ-30 אגורות. ויש מדפסת הזרקת דיו של HP [ב-444 ש"ח] שיוצא כל דף כ-10 אגורות. ולעומת זה יש מדפסת לייזר של HP שעולה כפול [לרכישה] ושיוצא לכל דף כ-4.9 אגורות.
אך זה נכון שלא לכל אחד משתלם להשקיע בשביל הוזלת ההדפסה.
תעשו חשבון כמה צריך להדפיס בשביל שיהיה משתלם לקנות לייזר.

• הוסף לסימניות
לא כל טונר למדפסת ליזר עולה 250 ש"ח!!!!
תלוי בחברה ובדגם.
בעבודה יש לי לייזר משולבת של סמסונג- והטונר עולה לי 75-95 ש"ח
בבית יש לי מדפסת ליזר שעלתה לי 300 ש"ח והטונר שלה 70 ש"ח.
מדובר על שחור לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;959852:
לא כל טונר למדפסת ליזר עולה 250 ש"ח!!!!
תלוי בחברה ובדגם.
בעבודה יש לי לייזר משולבת של סמסונג- והטונר עולה לי 75-95 ש"ח
בבית יש לי מדפסת ליזר שעלתה לי 300 ש"ח והטונר שלה 70 ש"ח.
מדובר על שחור לבן.

איזה זול!
לי טונר של סמסונג למשולבת, שחור לבן עולה כ330 שח.
למקורי. 240 לתחליפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;959859:
איזה זול!
לי טונר של סמסונג למשולבת, שחור לבן עולה כ330 שח.
למקורי. 240 לתחליפי.

שווה לבדוק בכמה חברות/ספקים
הפערים מאד משמעותיים.
למדפסת קודמת שהיתה לי, נתנו לי טונר בפער מחירים של 175 - 280 ש"ח!

ועל הדרך: זה נתון משמעותי שחשוב לבדוק כשקונים מדפסת! מה עלויות הטונר אח"כ.
[לפעמים המדפסת זולה אבל הטונר מ-א-ד יקר. זה מה שהיה לי והיה שווה יותר להחליף מדפסת..:cool:]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;959767:
ואם מחסניות הפלא לדיו, הגיוני שאפילו זול יותר דיו.
איך הן באמת עובדות, מחסניות הפלא? אני שוקלת להשמיש את המדפסת הצבעונית הישנה שלי שהושבתה עקב עלויות. האם כדאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה