דרוש מידע מי אחראי על הצינתוקים ממספר 0x-313xxxx

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וואי וואי חכה לגיהינום השם ירחם עליך...
יושיבו אותך שם עם שלושה טלפונים כשרים וכל הזמן יצנתקו לך.
סתם... ברוח טובה. בטח יש לך סינון ערמון או משהו. לא נחשדו ישראל.
יש לי C2 בלי אינטרנט
ולמי שלא זוכר מי אני- אני משתייך לציבור הנקרא חרד"ל

• הוסף לסימניות
זהו.
סופית.
שונאים אותי בכל עולם מפעילי הקווים.
לא קבלתי ממנו אפילו צינתוק אחד!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי C2 בלי אינטרנט
הם לא מצנתקים לך כנראה כי אף פעם לא היית בקו ווצאפ שלהם אז אין להם את המספר שלך, לא חושבת שמספר לא כשר מרתיע אותם...
(איך אפשר לראות SMS ע"ג מסך של C2??)

• הוסף לסימניות
הם לא מצנתקים לך כנראה כי אף פעם לא היית בקו ווצאפ שלהם אז אין להם את המספר שלך, לא חושבת שמספר לא כשר מרתיע אותם...
(איך אפשר לראות SMS ע"ג מסך של C2??)
מספר לא כשר אז אין להם אותו:p:p:devilish::devilish::sne:

• הוסף לסימניות
זהו.
סופית.
שונאים אותי בכל עולם מפעילי הקווים.
לא קבלתי ממנו אפילו צינתוק אחד!!
גם אני לא...
ולפני הבחירות לכנסת אמרתי לעצמי שמעניין שלא קיבלתי שום צינתוק, ואז הגיע איזה שלוש...

• הוסף לסימניות
אני כבר השתגעתי
משום מה אפילו המספרים ששמתי בחסימה
לא נחסמים לי... :cry:
צריך להיכנס להגדרות ולהגדיר "חסימת מספרים שברשימה השחורה", גם לי זה היה ככה, דפיקה של MTK.

• הוסף לסימניות
וואו יש דבר כזה שלא יעזו להתקשר אלי??
זה ממש חופר וכמה שאני עושה הסרה זה לא בדיוק עוזר כי כל יום נולד עוד 2 קווים חדשים!
סיוטטטט
גיסתי יש לה מספר בבית שמתחיל ב 077...אנשים לא עונים לה כי כנראה זה צינטוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה