שמעתי את השם שלהממליצה מאוד מאוד על לאה חזקיהו מאלעד היא עשתה לי שמלה והייתי מאוד מאוד מרוצה,השמלה היתה מאלפת ,השירות שלה מעל ומעבר, בקיצור ממליצה לך, קיבלתי המון מחמאות ואחרי עשו אצלה עוד בנות דודות, חברות וכו'. המחירים שלה ממש סבירים היא עכשווית ויודעת להתאים לך בדיוק את מה שאת צריכה.
המון מזל טוב!
לא לא יצא לי לראות אבל את יכולה לבקש ממנה תמונות בטוח שיש לה.שמעתי את השם שלה
את ראית תוצאות שלה על בנות מלאות זה מה שמעניין אותי....
אוקי אשמח לפרטי התקשרותלא לא יצא לי לראות אבל את יכולה לבקש ממנה תמונות בטוח שיש לה.
ואם היא כ"כ מוצלחת כנראה שהיא יודעת את העבודה גם למלאות.
מערערת על הקביעה הנ"ל.פרינסס אלופה לכלות מלאות אני ראיתי לפחות 3 כלות מלאות שעשו אצלה אין דברים כאלה!!
אני ממש אשמח לשמועערערת על הקביעה הנ"ל.
אם יש למשהי צורך בפרטים - אפרט באישי.
אני די מתפלא על מה שאת אומרת שתי אחיות שלי מלאות עשו אצלה והיו נראות מליון דולר,מערערת על הקביעה הנ"ל.
אם יש למשהי צורך בפרטים - אפרט באישי.
פרינסס אלופה לכלות מלאות אני ראיתי לפחות 3 כלות מלאות שעשו אצלה אין דברים כאלה!!
אוקי תודה לךרציתי לכתוב על פרינסס ולא כתבתי כי ההכרות שלי היא מלפני מעל עשור.
אבל אצלינו עשו אצלה 3 כלות מלאות (אחת מהם במשקל ממש ממש גבוה) והן עשו עבודה מעולה ממש
ראיתי כמה בגדי ערב שעשתה לנשים מלאות + והיו נראות חצי.ממליצה בחום על יהודית חן, תופרת שמלות כלה ומעצבת אופנה ממודיעין עילית.
אלופה ומדוייקת, מוציאה כלות מושלמות בכל מידה...
יש לי את המייל שלה, תבקשי ממנה תמונות:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים