מי אלופות בצבע???

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,

אני ממש יודה למבינות בנושא אם תוכלנה להמליץ לי על צבע לצביעת הבית,
אני מאוד רוצה בגווני הקשמיר אבל בהיר שלא יחשיך ולא יזרוק אפרפר,
מה אומרות על 0025 או על 1555, ה1555 נראה לי צבע מאוד יפה עם קצת ורדרד, אהבתי את החמימות שלו,
השאלה איך זה נראה על כל הבית? אשמח מאוד להמלצות של צבע יפה...
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
הP0025 הוא כהה יחסית ונותן גוון שיותר נוטה לאפור מאשר למוקה בתאורה של 4500
לא שהמוקה לא מורגש אבל האפור מורגש יותר. ומאחר וזה צבע כהה יחסית(שילוב של מוקה, לא שמנת) אז זה הופך ליותר דומיננטי לדעתי.
אנחנו צבענו בסוף בP221 שהוא בהיר יותר ומשלב בצורה יפה בין השמנת לאפור. הגוון שלו דומה מאוד לשפכטל אחרי ייבוש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לתמונות והמלצות איזה צבע מתאים לחדר הורים אני אוהבת לא ממש בהיר יותר מודרני
וגם צבי לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
צבעתי את כל הבית ב0025P יצא מהמם,
מרגישה שצריך לתת טון מכיוון התאורה בסלון
איזה תאורה הייתן ממליצות, גוונים ועיצוב?
אשמח ממש למענה 1774195596846.png

1774195596846.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה