מי אמור לטפל בשכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;711817:
לצערינו בונים מעלינו דירת פאר רבת שיפוצים, ככל הנראה בלתי נגמרים,
כשהשעון לא מהווה גורם רלוונטי בכלל מבחינת השכן.
בשעות הערב (ואף הלילה לא פעם!) הוא קודח ומכה בפטיש (כלומר, הערבים שלו)
ופניות חוזרות ונשנות אליו לא עוזרות.
הבו עיצה כיצד מטפלים במפגע הקשה.

שירי, הזדהיתי איתך כל כך, לפני כמה חודשים בנה שכן חילוני מעלי במשך כ-חודשיים!
אני גרה באיזור מתחרד אבל חדש יחסית ויפה, ואין לי מושג מה עשו שם כל כך הרבה זמן, הערבים הגיעו מ6 עד סביבות 12 בלילה ,הציוד שלהם היה מרעיש במיוחד. ובפעם הראשונה שהם הפעילו מקדחה חשבתי שהבנין עומד להתמוטט חלילה, בדירה הנאה מלכתחילה השקיעו לפי מה שהבנתי בסדר גודל של למעלה ממליון רק על השיפוץ, וחיינו לא היו חיים, שכנה שגרה בבנין המקביל בריבוע! עם תינוק בן כמה שבועות ברחה לאמא שלה, כי הוא לא הפסיק לצרוח ולהתפתל מהרעש והיא פחדה שיגדל להיפראקטיבי...אני לא הייתי מסוגלת להתרכז בעבודה ובשום דבר אחר וסבלתי ממגרנות, והניסיונות להידברות לא הועילו,
ומהמקום הזה שאני מבינה אותך כ"כ והראש הולם רק מלהיזכר בתקופה הזו,
אני רוצה לומר לך דברים אחרים מאלו שכתבו כאן כולם,ואלו הדברים שאמרתי לעצמי:
מדובר כידוע בתקופה קצרה שתחלוף ויש לה מועד קצוב, לא מואזין מול הבית. או בדירה ממול בחור חילוני צעיר שהפך את חדרו לפאב כמו שחווינו פעם.
המטרד הוא כידוע זמני וחיינו עם השכנים אמורים להיות שנים ארוכות-עדיף שלא להתחילם ממקום של יריבות.-שמעתי פעם ביטוי שעבור יחסי שכנים שווה לפתוח קופת חיסכון...
בתקוה שהשכנים יהיו מספיק טקטים בסוף להשקיע קצת ולפנק את השכנים בעוגה או את הבנין בעציץ וכו'(לא שזה עוזר,אבל קצת מביע הבנה והערכה)
גם זה שזה לצערנו בשעות המנוחה אומר שיחסכו לנו כמה ימים של עבודות בסופו של דבר,והמטרד ייגמר מהר יותר.
ממליצה גם לך לברוח מתי שאת יכולה.
מקווה שזה ייגמר מהר וחייך יחזרו לתיקונם:)

• הוסף לסימניות
לפעמים בעל הדירה אינו מודע כלל למה שנעשה בדירתו בעת השיפוצים, כדאי להרים טלפון לבעל הדירה ולספר לו שאתה בבעיה ולתת לו כאילו לייעץ לך איך אתה יכול לעזור לי בבעיה זו? כשבאים עם גישה חיובית לבן אדם זה עושה לו משהו, סוף כל סוף, עם זה לא שכן "חריג" במיוחד הרי מדובר בבני אדם נורמטיבים, ובהידברות נכונה אפשר לחולל פלאים, שווה לנסות!!!

• הוסף לסימניות
עצוב מאוד :( אבל אין מה לעשות אלה לחקות עד גמר השיפוצים.:rolleyes: בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;711943:
לא נשמע שיש פעולה שמצריכה שאלה,
כי אני לא רואה הצעה לפעולה יעילה.
(מלבד ההצעה לנסות לדחוף אטמים לבן שנתיים וחצי שנה (: )
ובשביל לפנות לעירייה על מפגע סביבתי צריך לפנות לרב? לא שמענו...
בזמנו שאלת על שעונים מעוררים להתעוררות בבוקר, אולי זו התשובה של השכן שלך?:D

• הוסף לסימניות
הפתרון הכי טוב זה להודיע בצורה יפה שאת נאלצת לפנות למשטרה
ואם זה לא עוזר לפנות למשטרה ואני בטוח שהעניין יסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה