יש לך מקור?מותר לפי החוק לאחר עד 5 ימים לפחות
תכלס שלחתי לו מייל,
(אני בטוחה שהצדק איתי! בררתי...)
אבל שידע להבא שאם יש עיכוב מכל סיבה שהיא שיעדכן אותי מראש ואסדר מול הבנק בצורה שלא יהיו לי הפסדים
..
סתם מעניין, בשביל מה התייעצת? כולם אמרו לך שלא להתלונן, ובכ"ז עשית זאת. זאת זכותך, אבל לשם מה פתחת את האשכול?אני בכל אופן לא הולכת לברר עם מי הצדק (לא הלכתית ולא חוקית)
העיקר שהמסר הועבר ומקוה שגם הופנם
שחרור קיטור...סתם מעניין, בשביל מה התייעצת? כולם אמרו לך שלא להתלונן, ובכ"ז עשית זאת. זאת זכותך, אבל לשם מה פתחת את האשכול?
א. לא התלוננתי, רק שיתפתי אותו בכאב שהסב ליסתם מעניין, בשביל מה התייעצת? כולם אמרו לך שלא להתלונן, ובכ"ז עשית זאת. זאת זכותך, אבל לשם מה פתחת את האשכול?
התכוונתי שהתלוננת אצל הבוס, בכיף תעשי מה שאת רוצה, אבל כולם יעצו לך פה אחד שלא לעשות מזה עניין, הלא כן?א. לא התלוננתי, רק שיתפתי אותו בכאב שהסב לי
ב. כתבתי לו אחרי שהתיעצתי פה
כמו המון אשכולות פהשחרור קיטור...
לא יודעת מה הצדק מבחינת ההלכה,
אבל מבחינת החוק הצדק ממש ממש לא איתך.
אם נגרמו לך נזקים מהאיחור בתשלום המשכורת את ממש לא יכולה לתבוע את המעביד על כך, ושום בית דין לעבודה לא יפסוק למעביד לשלם לך פיצויים.
הדבר היחיד שמבחינה חוקית מגיע לך, כמו שאמרו מקודם, זה פיצויי הלנת שכר זעומים ממש, משהו כמו 10 ש"ח אם המשכורת 8,000 ש"ח, שלא תלויים בכלל בגובה העמלות שאת נאלצת לשלם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים