מי אמור לשאת בעול התשלום?? השוכר או המשכיר

• הוסף לסימניות
מי אמור לשאת בעול תשלום של התקנת תשתית בזק לקו טלפון לדירה שלא היה בה בכלל תשתית של בזק השוכר או המשכיר?

מה אתם אומרים?

תודה.

• הוסף לסימניות
השוכר,

המשכיר משכיר את הדירה במצבה הנוכחי, אם המזכיר רוצה להוסיף משהו שכזה שיוסיף על חשבונו.

• הוסף לסימניות
אצלינו המשכיר נשא בכל העול. אבל זה לא ראיה, הוא אדם באמת יוצא מגדר הרגיל. הלוואי וכל המשכירים היו כמוהו, (והלוואי שכשאנחנו נהיה המשכירים נתנהג רבע מאיך שהוא מתנהג אתנו...)
אנשים טובים יש בעולמינו.

• הוסף לסימניות
פעם שאלתי דיין, והוא אמר לי את הכלל הבא:
כל מה שאתה (השוכר) לוקח איתך זה על חשבונך, ומה שנשאר בדירה הוא על המשכיר.
(זה היה במקרה שהתקלקל לי הדוד, והמשכיר רצה שאקנה חדש על חשבוני, אמרתי לו בתנאי שכשאני עוזב את הדירה אני לוקח אותו, ואז הוא הסכים על חשבונו)

בכ"א כדאי לשאול דיין בכל מקרה לגופו, כי יש דברים שתלויים במנהג המדינה, ויש דברים שיש בהם כללים ברורים.

• הוסף לסימניות
אני תופסת טרמפ...
אצלנו בבניין החליטו לשפר את הצנרת, והחליטו לגבות מכל דייר 150 ש"ח.
אנחנו צריכים לשלם או בעל הדירה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1238636:
אני תופסת טרמפ...

בעל הדירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;1238636:
אני תופסת טרמפ...

במקרים כאלו בבניין שלנו המשכיר משתתף, כיון שזה נשאר בדירה שלו. (גם זה ע"פ הדיין הנ"ל במקרים שהיו לנו בעבר. ובכ"א כדאי לשאול בכל מקרה לגופו, כי לפעמים פרט אחד משנה את כל התמונה, וגם הדין משתנה בהתאם).

• הוסף לסימניות
לכאורה השוכר.
אם המשכיר מסכים אתם יכולים להתחלק ביניכם.

• הוסף לסימניות
קו טלפון זה דבר שאפשר לקחת ולנייד בקלות.
לא כמו פעם, שלקח חודש עד שקיבלו, וכו', וא"א היה להעביר עם המספר, ואז זה היה מעלה את ערך הדירה, וזה היה שייך למשכיר.
היום עם הניידות הגדולה של כל החברות, זה דבר שהשוכר עושה לעצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1238805:
קו טלפון זה דבר שאפשר לקחת ולנייד בקלות.
לא כמו פעם, שלקח חודש עד שקיבלו, וכו', וא"א היה להעביר עם המספר, ואז זה היה מעלה את ערך הדירה, וזה היה שייך למשכיר.
היום עם הניידות הגדולה של כל החברות, זה דבר שהשוכר עושה לעצמו.

כמדומני שדובר על תשתית ולא על קו, ז"א שהמשכיר צריך לתת אפשרות שהשוכר יוכל לחבר את הקו שלו.
פשוט שהמשכיר לא אמור להתקין קו טלפון לשוכר, שיחגוג על חשבונו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1238817:
כמדומני שדובר על תשתית ולא על קו, ז"א שהמשכיר צריך לתת אפשרות שהשוכר יוכל לחבר את הקו שלו.
פשוט שהמשכיר לא אמור להתקין קו טלפון לשוכר, שיחגוג על חשבונו...

אכן, לזה היתה כוונתי.
לתשתית כמובן ולא לקו עצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1238695:
לכאורה השוכר.
אם המשכיר מסכים אתם יכולים להתחלק ביניכם.

אצלנו בבניין במקרים כאלו רק המשכירים משלמים.
הועד פונה היישר לבעלי הדירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה