מי אמר אני ולא קיבל?? [2]

• הוסף לסימניות
לאחר שהבאתי לכם אוסף ענק של תמונות הגיע הזמן לאוסף ענק של סאונד.:p

ובכן מדובר באוסף של למעלה מ - 1100 קבצי קול קטנים, מסודרים ב-30 תיקיות לפי נושאים באנגלית. כגון קולות של בעלי חיים, טבע, בית, מכשירים, אנשים, מלחמה ועוד.
כדי שלא תצטרכו לפתוח כל קובץ בנפרד, מצורף ישום קטן, שמצד שמאל יש את רשימת התיקיות. מצביעים על תיקיה ומצד ימין רואים את הקבצים שבתוכה. הצבעה על הקובץ משמיעה אותו מיד. ניתן לתרגם את שמות הקבצים לעברית, והם יופיעו בתוכנה בעברית. אי אפשר לתרגם את שמות התיקיות כי הרשימה מובנית ביישום. ניתן להוסיף קבצים לכל תיקיה כאוות נפשכם.

להורדה

להנאתכם
:):):)

• הוסף לסימניות
וואו!
רוח הנדיבות לא עוזבת אתכם.
רק ממשיכה להשפיע עוד ועוד.

הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;716484:
וואו!
רוח הנדיבות לא עוזבת אתכם.
רק ממשיכה להשפיע עוד ועוד.

הצלחות

העידוד נותן כח להמשיך...:)

• הוסף לסימניות
בס"ד

כל הכבוד תמיד כיף למצוא שיש אנשים נדיבים בעולם
לי אישית זה היה מעולה להגדלת מאגר הקולות
יישר כח

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
הורדתי וחילצתי אבל היישום המצורף לא עובד. מה אני אמורה לעשות איתו? ניסיתי לפתוח אבל זה כותב לי "path not found" - אשמח לקבל הסבר.:confused:

• הוסף לסימניות
גמלי
גמני אשמח להסבר

ותודה...... ענקית!!!

• הוסף לסימניות
אואווו.... איזה נדיבות.... ה' ישלם שכרך ויעניק לך בכפל כפליים הרבה ברכות משמים!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;716492:
תודה רבה!!!
הורדתי וחילצתי אבל היישום המצורף לא עובד. מה אני אמורה לעשות איתו? ניסיתי לפתוח אבל זה כותב לי "path not found" - אשמח לקבל הסבר.:confused:

יש לחלץ קודם את קובץ הראר לתיקיה כלשהי (sounds) ואז להפעיל את הקובץ בשם: CASOUND.EXE
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;716548:
יש לחלץ קודם את קובץ הראר לתיקיה כלשהי (sounds) ואז להפעיל את הקובץ בשם: CASOUND.EXE
בהצלחה

ראשית כל המון המון תודה על המאגר
וינדוס 7 64 לא עולה

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי וזה נתן לי את השגיאה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
תודה, פשוט מדהים לראות אנשים שנהנים לתת
ובבקשה, בלי תלונות. יש מצב להמשיך להסתדר ולעזוב את היישום הקטן שעובד או שלא?:)

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!! אבל איך מורידים אם אין לי מנוי בגמבו מייל?

• הוסף לסימניות
קודם אמרתי תודה, אבל זה היה לפני שהצלחתי להוריד. עכשיו שהצלחתי, כבר נגמר לי מה להגיד מרוב שזה פשוט מדהההההההההההים!!!!!!
ה' ישלם שכרכם! שירבו כמותכם בישראל!

• הוסף לסימניות
תודה ושוב תודה ושוב........................................................................................................................................................

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד וכתוב לי מכסת ההורדות חרגה מהמותר... מה עושים ???

ולמי ששלח את זה אין עליך!!! ירבו כמותך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במי;720475:
אני מנסה להוריד וכתוב לי מכסת ההורדות חרגה מהמותר... מה עושים ???

ולמי ששלח את זה אין עליך!!! ירבו כמותך

בחר באפשרות: הורדה שיתיפית

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם יעלו שוב את הקובץ לג'מבו מייל.
בתודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה