כללי מי אמר אני ולא קיבל??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;708420:
אני לוחצת על המסמך שיפתח בפוטושופ והוא לא מסכים.
כותב שלא מכיר סיומת זו או שהקובץ שגוי.
והתקנתי את התוכנה ששמו לי באשכול זה.
מה עוד ניתן לעשות?

חילצת את הקבצים??

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר מחכים לחלקים נוספים

• הוסף לסימניות
היות והיו כמה הערות - אני רוצה לצנזר את המאגרים בצורה יסודית יותר, ולכן יש עיכוב קטן.

המשך בקרוב...

• הוסף לסימניות
יישר כוח על המאגר ועל צינזור.
ישלם לכם ה' בכפל כפליים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אין מילים איזו אדיבות איזה כיף להרגיש חלק מאתר כזה מועיל וחשוב

• הוסף לסימניות
לגרף הול האם אפשר לקבל גם את אוסף תמונות חלק א' ב' ג'?

• הוסף לסימניות
זהו אוסף לא נורמלי, משהו מיוחד!!!
ועוד עם עזרה לפתיחת הקבצים...
תודה-קטן על זה, נכון?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה רבה!!!!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הנדיבות!!!!!! תבורך משמים!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה! תודה!

יישר כח! תמונות יפות ומועילות!
תודה! ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על היוזמה הברוכה..אבל בכל זאת בעניין הזכויות. מה זאת אומרת דיסקים של גויים? האם אלו תמנות שנקנו בכסף מאתר מסוים? האם אלו תמונות שיש לתת עליהן קרדיט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;710523:
כל הכבוד על היוזמה הברוכה..אבל בכל זאת בעניין הזכויות. מה זאת אומרת דיסקים של גויים? האם אלו תמנות שנקנו בכסף מאתר מסוים? האם אלו תמונות שיש לתת עליהן קרדיט?

עיין תגובה מס' 5:p

• הוסף לסימניות
נו באמת.. ברור שמי שחושש לא ישתמש אני פשוט שואלת אם ידוע לך על זכויות . לא צריך תמיד להיות ציני, אפשר גם פשוט לרשום- לא יודע. ושוב תודה על היוזמה

• הוסף לסימניות
הוא כותב לי שמכסת ההורדות חרגה מהמותר. יש משהו לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;710781:
הוא כותב לי שמכסת ההורדות חרגה מהמותר. יש משהו לעשות בנידון?

הורדה שיתופית, זה הפיתרון.

• הוסף לסימניות
איר אפשר להוריד קבצים אלו
הוא פותח לי בג'מבו מייל ודורש להזין קוד sms
אשמח מאד לעזרה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה