מי אמר שא"א לצלם ביום של גשם?

• הוסף לסימניות
חלומי ומקורי.

• הוסף לסימניות
מקסים!
בקטנה- כף היד בתמונה הראשונה יוצרת תחושת...

• הוסף לסימניות
תמונות מיוחדות
תגידי סתם בשביל הסקרנות מה זה המקום היפה הזה?

• הוסף לסימניות
זה פשוט יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוש-;1905308:
היא ילדה מהממת!
וכל התמונות שלה יצאו בליגה אחת מעל.

אמרתי לך, אם הייתי בקרבת אשדוד, הייתי באה בגשם או בשמש להצטלם :)

תודה חנוש, איזה מפרגנת את!
ואני ישתף חלק מהדפים שעיצבת לה אחרי שהלקוחה תקבל את האלבום-בעז"ה

• הוסף לסימניות
תמונות ולוקיישן - מדהימים!

והילדה הזאתי הורסת :) אהבתי את העמידה שלה!

• הוסף לסימניות
אין אין
פשוט מושלם
אני מסתכלת בזה כבר כמה פעמים ופתאום רואה שאפילו לא הגבתי והחמאתי לך

מושלם

• הוסף לסימניות
יפה ,
שונה ומרענן!

• הוסף לסימניות
איך מגיעם למשתלה??

• הוסף לסימניות
מקסים דבורי!

• הוסף לסימניות
הצבעים חזקים ויפים,
אוהבת

• הוסף לסימניות
דבורי כנראה שאף אחד לא אמר :D
לוקיישן מהמם
תמונות מקסימות

• הוסף לסימניות
זה נקרא בשפה של בובות:
פ-ש-ו-ש-ה!!!
מגניבה קטנה ולוקיישן מדהים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה