- הוסף לסימניות
כל אמא שחוותה את הטלטולים מאיש מקצוע אחד לשני, את הנבואות השחורות הילד שלך לעולם לא______(תשלימי) או את הטיפולים המפרכים שהניבו התקדמות כה מעטה. תבין על מה אני מדברת.
לאחרונה נתקלתי (באופן אישי) בשיטת שיקום שהצליחה להדהים אותי. במהירות וביעילות.
מדובר בשיטה שפותחה ע"י יהודית בלוי. ונקראת "עיגולי תגליות" שיטה פורצת דרך לשיקום והתפתחות.
השיטה נותנת תקווה ומטפלת בילדים הסובלים ממוגבלות וקשיים התפתחותיים, מהקלים ביותר ועד לקשים (פיגור C.P וכד')
התוצאות מדהימות גם את אנשי המקצוע הותיקים מתחום ההתפתחות.
בגלל שזה נושא רגיש, אני לא רוצה להרחיב יותר, אבל מי שרוצה לשמוע עוד פרטים או לצפות בסרטון עם תיעוד תוצאות השיקום
יכולה לפנות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני רואה בזה שליחות גדולה להפיץ את זה. השיטה הזאת כבר עזרה ועוזרת לילדים כה רבים שהיו בגדר "מוגבלים" וכיום חלקם נמצאים במסגרות רגילות (אני מכירה מכלי ראשון)
אם אתן מכירות מישהי שזה יכול להועיל לה, אנא תעבירו את זה הלאה.
לאחרונה נתקלתי (באופן אישי) בשיטת שיקום שהצליחה להדהים אותי. במהירות וביעילות.
מדובר בשיטה שפותחה ע"י יהודית בלוי. ונקראת "עיגולי תגליות" שיטה פורצת דרך לשיקום והתפתחות.
השיטה נותנת תקווה ומטפלת בילדים הסובלים ממוגבלות וקשיים התפתחותיים, מהקלים ביותר ועד לקשים (פיגור C.P וכד')
התוצאות מדהימות גם את אנשי המקצוע הותיקים מתחום ההתפתחות.
בגלל שזה נושא רגיש, אני לא רוצה להרחיב יותר, אבל מי שרוצה לשמוע עוד פרטים או לצפות בסרטון עם תיעוד תוצאות השיקום
יכולה לפנות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני רואה בזה שליחות גדולה להפיץ את זה. השיטה הזאת כבר עזרה ועוזרת לילדים כה רבים שהיו בגדר "מוגבלים" וכיום חלקם נמצאים במסגרות רגילות (אני מכירה מכלי ראשון)
אם אתן מכירות מישהי שזה יכול להועיל לה, אנא תעבירו את זה הלאה.
הנושאים החמים