מי אמר תלת מימד ???

• פותח הנושא yossmor2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
<TABLE dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=490 bgColor=#ffffff align=center><TBODY><TR><TD vAlign=top colSpan=2 align=right>פנספוניק הציגה: כך תוסיפו מימד שלישי למצלמה</TD></TR><TR><TD vAlign=top colSpan=2 align=right>
0.gif
</TD></TR><TR><TD vAlign=top colSpan=2 align=right>מאת שירות "הארץ"</TD></TR><TR><TD vAlign=top colSpan=2 align=right>
0.gif
</TD></TR><TR><TD colSpan=2>
0.gif
</TD></TR><TR><TD>החברה הציגה עדשות חדשות המתלבשות על מצלמות Lumix של החברה. בנוסף הציגה מצלמת וידיאו עם עדשת 3D נוספת</TD></TR><TR><TD colSpan=2>
0.gif
</TD></TR><TR><TD colSpan=2><LINK rel=stylesheet type=text/css href="/common/scripts/styles.css">תגיות: תלת מימד, 3d, וידיאו, מצלמות </TD></TR><TR><TD colSpan=2>
0.gif
</TD></TR><TR><TD vAlign=top colSpan=2 align=right>אוואטר הפך את התלת מימד לדבר החם ביותר בתחום האלקטרוניקה הבידורית. וכל היצרניות ממהרות להצטרף לחגיגה עם טלוויזיות, מחשבים ומצלמות.

468pana.jpg

פנסוניק הציגה אתמול (רביעי) אמצעים חדשים שיאפשרו למשתמשים להפוך מצלמות קיימות למצלמות תלת מימד. החברה הציגה שתי עדשות חדשות שיכולות להפוך כמה ממצלמות סדרת Lumix G Micro System שלה למצלמות תלת מימד.

העדשה, המתלבשת על המצלמות הקיימות כוללת שתי עדשות שונות שיוצרות את אשליית הפרספקטיווה הדרושה לתלת מימד. העדשה החדשה תהיה זמינה מאוחר יותר השנה. לא נמסר מחירה.

בנוסף הציגה החברה מצלמת וידיאו חדשה שיכולה לשמש לצילום בתלת מימד כאחד באמצעות עדשת מיוחדת, אך גם גם לצילום רגיל ללא העדשה. מצלמת HDC-SDT750 והעדשה תימכר ביפאן ב-170,000 ין (כ-2,000 דולר). המצלמה תצא לחנויות ביפאן ב-20 באוגוסט, ותופץ בשאר העולם מאוחר יותר השנה.

468pana.jpg

פנסוניק הדגימה צילום של ילדה על נדנדה ואפשרה לכתבים לבחון את התוצאה. התמונה היתה צבעונית, ברורה ובתלת מימד, בדיוק כמו סרט ביתי, לא בדיוק אוואטר. הצפייה בסרטון חייבה שימוש במשקפי תלת מימד.</TD></TR></TBODY></TABLE>

ניתן לראות סקירה גם כאן

• הוסף לסימניות
שמע...
הטכנולוגיה....
מעניין אם זה יוצא איכותי, (בטוח לא כמו אווטאר..)
הייתי בודק אבל נעלמו לי זוג משקפי הווקסברגר שלי..
מעניין איך זה פועל,
זה נראה כמו שני עדשות בתוך גוף אחד,
ז"א שזה מסריט פעמיים בו זמנית, (אוכל זיכרון)
כל פעם זה מסנן ערוץ צבע אחר,
תקנני אם טעיתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;433128:
שמע...
הטכנולוגיה....
מעניין אם זה יוצא איכותי, (בטוח לא כמו אווטאר..)
הייתי בודק אבל נעלמו לי זוג משקפי הווקסברגר שלי..
מעניין איך זה פועל,
זה נראה כמו שני עדשות בתוך גוף אחד,
ז"א שזה מסריט פעמיים בו זמנית, (אוכל זיכרון)
כל פעם זה מסנן ערוץ צבע אחר,
תקנני אם טעיתי..

כתוב שהעדשה מתלבשת על גופים קיימים - כלומר אין כל השפעה על ביצועי המצלמה עצמה.

כנראה שמדובר בסינון כלשהוא כפי שכתבת, מעניין עד כמה זה רציני.

• הוסף לסימניות
אתה טועה :)
אין הסרטה כפולה, אבל יש סינון צבע שונה בכל עדשה, כך שהסרט מוקלט כבר אחרי ה"אפקט" ומוכן לצפיה בתלת מימד.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, לא יודע מה איתכם אבל אחרי שצפיתי שעתיים וחצי בסרט תלת מימד כאבו לי העניים.
חוששני שלצילום ארועים התלת מימד הזה לא יעשה היסטוריה משמעותית..

• הוסף לסימניות
ורק אני חושבת שזה מיותר ומטופש?
לא מבינה את כל ההתלהבות סביב התלת-מימד. לדעתי זה ידעך תוך כמה זמן.

• הוסף לסימניות
הצילומי בר מצוה של אבא שלי לפני 50 ומשהוא שנה היו צילומים בתלת מימד וצריך להכניס לאיזה מישקפת כזאת בישביל ליראות אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;433185:

ככה אמרו גם על צילום דיגיטלי.....
העניין הוא שהטכנולוגיה כל הזמן משתפרת,
אולי עכשיו זה עדיין גימיק, אבל בסרטי קולנוע זו כבר מגמה של ממש.

נכתב ע"י yosale;433160:
חבר'ה, לא יודע מה איתכם אבל אחרי שצפיתי שעתיים וחצי בסרט תלת מימד כאבו לי העניים.
חוששני שלצילום ארועים התלת מימד הזה לא יעשה היסטוריה משמעותית..

צודק, חבל מאוד.
חלק מהבעיה היא שמשקיעים מאות מליוני דולרים בסרט תלת מימד, אבל באביזר היחידי שמאפשר לצפות בזה, משקיעים 1 שקל בקושי,
אני מאמין שבבוא היום לכל אחד יהיו זוג משקפי תלת מימד איכותיים עם אופטיקה ברמה גבוהה ובעיות כאב הראש יחלפו.

נכתב ע"י photosbyrik;433207:
הצילומי בר מצוה של אבא שלי לפני 50 ומשהוא שנה היו צילומים בתלת מימד וצריך להכניס לאיזה מישקפת כזאת בישביל ליראות אותם

כנראה שהטכנולוגיה צועדת לאט יותר ממה שכתבתי למעלה :).

• הוסף לסימניות
זה יהיה רלוונטי כשזה יהיה נח לצפיה או לא יזדקק לאביזרי עזר.

• הוסף לסימניות
העיניין של התלת מימד הזה באמת לא ברור לי.
הוא היה קיים מזמן (לפני 13 שנה רצינו לרכוש ספר תלת מימד וכבר אז הוא זכור לי כרעיון מוכר מתחום המולטימדיה).
חשבתי שרק עכשיו נכנס לתודעת ציבורינו המצומצם
אבל אני רואה שגם בציבור הכללי זה עושה רעש?
כאילו, מה נזכרתם???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;433267:
הוא היה קיים מזמן (לפני 13 שנה רצינו לרכוש ספר תלת מימד וכבר אז הוא זכור לי כרעיון מוכר מתחום המולטימדיה).
כאילו, מה נזכרתם???

באמת לא ברור לאן נמוגו 15 שנה,
אני ראיתי ספר תלת מימד על החלל לפני שיצא לפני הזמן הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;433185:
זה לא ידעך לעולם, כי זה אף פעם לא נדלק,
ווקסברגר לא המציא את הגלגל, ואפ' לא שכלל אותו, ליהפך.
עוד כשהייתי בחיידר (ת"ת),
היינו בסיור במפעלי קוקה קולה, והיה שם כזה סירטון,
וגם מי שביקר בתנ"כי (גן-חיות), בטח ראה את זה, ושם זה היה באיכות ללא פשרות,
הביצועים של ווקסברגר בנושא, מאכזבים, והוא לא עושה סרטים בכלל,
גם המצגת שהייתה בערך מוסף, הייתה מאכזבת,
וגם יש לי חשד שהמשקפיים לא היו מכוילות בצבעים הכי נכונים.
בקיצור...
לא משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;433267:
כאילו, מה נזכרתם???
איך שמעתי את יואל ווקסברגר אומר בערך מוסף,
עוד תקופה האנשים ילכו ברחובות עם משקפיים תלת מימד בכיס,
מכיוון שכל הפירסומות ברחוב יהיו תלת מימדיות.
יומרני מצידו, קצת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;433138:
אתה טועה :)
אין הסרטה כפולה, אבל יש סינון צבע שונה בכל עדשה, כך שהסרט מוקלט כבר אחרי ה"אפקט" ומוכן לצפיה בתלת מימד.

אתה מתכוון שישנה הסרטה אחת שמצלמת את 2 הפרספקטיבות שמגיעות מהעדשות ולאחר מכן גם שמה את האפקט של הצבע כדי שעין תוכל לסנן את העין השניה, אך לידיעתכם, הסינון צבע זה סתם אפקט צבע על הרקע, וכל צבע היה עושה את אותה התוצאה אם המשקפיים היו תואמות לצבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;433301:
זה לא ידעך לעולם, כי זה אף פעם לא נדלק,
ווקסברגר לא המציא את הגלגל, ואפ' לא שכלל אותו, ליהפך.
עוד כשהייתי בחיידר (ת"ת),
היינו בסיור במפעלי קוקה קולה, והיה שם כזה סירטון,
וגם מי שביקר בתנ"כי (גן-חיות), בטח ראה את זה, ושם זה היה באיכות ללא פשרות,
הביצועים של ווקסברגר בנושא, מאכזבים, והוא לא עושה סרטים בכלל,
גם המצגת שהייתה בערך מוסף, הייתה מאכזבת,
וגם יש לי חשד שהמשקפיים לא היו מכוילות בצבעים הכי נכונים.
בקיצור...
לא משהו...
יש הבדל גדול בין לקחת תמונה קיימת ורק להזיז את ערוצי הצבע (שזה אגב 2-3 שלבים פשוטים בפוטושופ) שיסוננו עם המשקפיים וכביכול ליצור אשליה של 3D (שכנראה זה מה שוקסברגר עושה, ולכן אתה גם לא אוהב את הביצוע), לבין לצלם באמת שתי פרספקטיבות ולשלב (בצבעים שייתאמו למשקפיים).

• הוסף לסימניות
שמעתם על המושג 'טרנד'?
זה מה שזה. אופנה חולפת ותו לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה