כללי מי אנו? אינדקס משתמשים

• הוסף לסימניות
כבר ביקשנו פעם, ועכשיו כשיש כ"כ הרבה חברי פורום חדשים, עוד יותר:
אנא, שכל חבר ימלא על עצמו פרטים בסיסיים באשכול זה
שם, אזור מגורים, סוג השירות שמספקים (עיצוב גרפי, עימוד, בניית אתרים, פירסום וכד')
ואולי כמה מילים על עצמכם, בהייד פארק זה היה והיה מאד מוצלח
אולי המנהלים יעלו את האשכול ההוא והחדשים יצרפו את פרטיהם אליו

(ואל תגידו שיש פרופיל-אף אחד כמעט לא ממלא אותו...)

• הוסף לסימניות
יפה על היוזמה.
ירזיס-את ראשונה!
באמת יש פה מלא חדשים איבדתי את הצפון כבר..

• הוסף לסימניות
צריך שמשהו יכין שאלון, כי אחרת לא נראה לי שמשהו הולך למלאות פה פרטים (תראו כמה צפיות, וכמה תגובות...)
מה דעתכם על השאלון הבא:
שם:______________
עיר:______________
עיסוק:_____________
מס' שנות עבודה בתחום הגרפיקה: ___
הערות: ____________________
וחשוב להזכיר, שאדם שעומד מאחורי עצמו והדברים שלו, הוא אדם שמכבד את עצמו, ואילו אדם שמתחבא, כנראה יש לו מה להסתיר...

• הוסף לסימניות
נו, אז תתחילי למלא, בבקשה.

• הוסף לסימניות
אני בעד, אבל כדאי שזה יהי'ה אשכול מעוגן.

• הוסף לסימניות
יוזמה יפה.

אני צריך לבשל את זה.

דבר כזה צריך כללים וצריך פיקוח. כדי שלא יהפך אשכול כזה לאיזה סוג אשכול הכרויות..
לכן אני כן נוטה למסד את זה בצורה רשמית שכל אחד יוכל לכתוב במקום כלשהו מידע על העסק או משלוח ידו. וכך יוכלו ליצור עמו קשר עסקי, או להתרשם.

אני מקוה שנעשה את זה בצורה הטובה ביותר
תודה רבה על ההבנה ועל שיתוף הפעולה.

• הוסף לסימניות
השיטה הכי טובה בweb הוא לתת לכל אחד איזה מקום לשים את התיק עבודות (פרוטופליו) שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה