דרוש מידע מי אשם?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לצומת פקוקה כשהיה לי תמרור עצור.(אם לא הייתי נכנס יכולתי לחכות גם שעה)
כמו כולם, פשוט עמדתי באמצע הצומת מחכה שתתפנה הדרך.
נהג משאית, שמשום מה לא שם לב לקיומי נסע ופשוט אסף איתו את הטמבון שלי.
אציין שהוא נסע על הדרך הראשית ואני התכוונתי לחצות את הצומת לדרך לא ראשית.
אודה לכל מי שיש לו מידע בנושא.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אפשר לתבוע הדדית והפרטים יתבררו בהליך המשפטי
כדאי עוד היו להשיג או לגבות תמונות תעוד ממצלמות הרכב הצומת עדים וכד'
האם הגיע בוחן תנועה?

• הוסף לסימניות
אם מוקד הפגיעה שלך מתחיל בצד ימין ולא רק ממש מקדימה- יש לך סיכוי להוכיח רשלנות תורמת(ואצלו הסימנים ממש בחזית ולא מתחיל מהצד) כי זה אומר שאתה היית ראשון בצומת.
אם הפגיעה שלו מתחילה מהצד ושלך בחזית- יהיה לך יותר קשה להוכיח את הגירסה שלך, אם בכלל.

• הוסף לסימניות
אם מוקד הפגיעה שלך מתחיל בצד ימין ולא רק ממש מקדימה- יש לך סיכוי להוכיח רשלנות תורמת(ואצלו הסימנים ממש בחזית ולא מתחיל מהצד) כי זה אומר שאתה היית ראשון בצומת.
אם הפגיעה שלו מתחילה מהצד ושלך בחזית- יהיה לך יותר קשה להוכיח את הגירסה שלך, אם בכלל.
אא"כ יש לו מצלמה, או למישהו באזור.
בכל מקרה כדאי לך לבקש בזריזות מצלמות מחנויות באזור, יש כאלו שנמחק להם אחרי 24 שעות.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אפשר לתבוע הדדית והפרטים יתבררו בהליך המשפטי
כדאי עוד היו להשיג או לגבות תמונות תעוד ממצלמות הרכב הצומת עדים וכד'
האם הגיע בוחן תנועה?
מכיוון שיש לי כבר תביעה בשלוש שנים האחרונות, אני לא רוצה להגיע לתביעה הדדית.
ולא הגיע בוחן תנועה, כי כל מיני אנשים "סימפטים" ו"אדיבים" לא גמרו לצעוק שנפנה את הצומת.

• הוסף לסימניות
הוא שבר ימינה, לכן הפגיעה שלי מצד ימין ושלו מצד שמאל.

• הוסף לסימניות
שלך זה ימין קדמי או אחורי?
עריכה: צריך לראות את מוקדי הנזק בדיוק. ולפני הגשם שהופך הכל לחלודה וכבר אא לשייך מכה למקרה...
אם הוא שבר ימינה והמוקד שלך ימני- קדמי זה חייב להתמשך קדימה ממש או שאצלו זה רק קדמי.
אם אצלך זה קדמי ואצלו שמאלי זה גם הגיוני
אבל אצלו שמאל ואצלך ימין זה פחות הגיוני כשאתה במצב עצירה

• הוסף לסימניות
שלך זה ימין קדמי או אחורי?
עריכה: צריך לראות את מוקדי הנזק בדיוק. ולפני הגשם שהופך הכל לחלודה וכבר אא לשייך מכה למקרה...
אם הוא שבר ימינה והמוקד שלך ימני- קדמי זה חייב להתמשך קדימה ממש או שאצלו זה רק קדמי.
אם אצלך זה קדמי ואצלו שמאלי זה גם הגיוני
אבל אצלו שמאל ואצלך ימין זה פחות הגיוני כשאתה במצב עצירה
אצלי קדמי ימני ואצלו קדמי שמאלי.
אני עמדתי עם הפנים קדימה, הוא היה לרוחב הרכב שלי אבל ממש קצה לקצה, וכשהוא החלט לשבור ימינה החלק הקידמי שמאלי שלו התחכך בחלק הקידמי ימני שלי.

• הוסף לסימניות
אצלי קדמי ימני ואצלו קדמי שמאלי.
אני עמדתי עם הפנים קדימה, הוא היה לרוחב הרכב שלי אבל ממש קצה לקצה, וכשהוא החלט לשבור ימינה החלק הקידמי שמאלי שלו התחכך בחלק הקידמי ימני שלי.
אני לא מבין, הוא שבר ימינה להיכנס לרחוב שאתה יצאת ממנו?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לצומת פקוקה כשהיה לי תמרור עצור.(אם לא הייתי נכנס יכולתי לחכות גם שעה)
כמו כולם, פשוט עמדתי באמצע הצומת מחכה שתתפנה הדרך.
נהג משאית, שמשום מה לא שם לב לקיומי נסע ופשוט אסף איתו את הטמבון שלי.
אציין שהוא נסע על הדרך הראשית ואני התכוונתי לחצות את הצומת לדרך לא ראשית.
אודה לכל מי שיש לו מידע בנושא.
סתם נעלם כאן חוק שיש איסור להיכנס לצומת חסומה מהחוקים שאדם דש בעקביו וגורמים להרבה סבל סתם וגם לתאונה במקרה כזה אם יש רכבים בצומת לא נדחפים.
עוד דבר הזכות קדימה זה מי יכנס ראשון לצומת אבל אחרי שכבר אתה בתוך הצומת אין לו זכות קדימה אלא חובת הסתכלות במרחב שסביבו ולא להמשיך לנסוע ולהסתמך על כך שהצומת חסומה על ידי עברייני תנועה והוא יכול להמשיך לשעוט במלוא המרץ.

• הוסף לסימניות
סתם נעלם כאן חוק שיש איסור להיכנס לצומת חסומה מהחוקים שאדם דש בעקביו וגורמים להרבה סבל סתם וגם לתאונה במקרה כזה אם יש רכבים בצומת לא נדחפים.
מה אתה מציע לעשות?
לחכות בנימוס עד שהפקק יגמר?

• הוסף לסימניות
מה אתה מציע לעשות?
לחכות בנימוס עד שהפקק יגמר?
כן.
בכללי לא נכנסים לצומת אם לא יודעים שיוכלו לעבור אותה בפרק הזמן שיש.

רק שבאמת גם ההוא לא היה אמור להיכנס לצומת.... ואם נכנס לכל הפחות לראות שהוא יכול לעבור את זה בשלום בלי לקטוף חלקים מהרכבים בדרך ;)

• הוסף לסימניות
כן.
בכללי לא נכנסים לצומת אם לא יודעים שיוכלו לעבור אותה בפרק הזמן שיש.
את רוצה לומר שהיית מחכה עד שהפקק יגמר גם אם זה ייקח שעה או שעתיים?:oops:
אם יש מישהו כזה מגיע לו פרס (על זה שהוא) נובל :D

• הוסף לסימניות
את רוצה לומר שהיית מחכה עד שהפקק יגמר גם אם זה ייקח שעה או שעתיים?:oops:
אם יש מישהו כזה מגיע לו פרס (על זה שהוא) נובל :D
מנסיון מנומס-
זה בד"כ לא לוקח שעה שעתיים עד שעוברים את הצומת אלא מקסימום חצי שעה :cool:
(אולי באמת נבדוק את העניין בפעמים הקרובות)
נסיון עם הרבה צמתים פקוקים פקוקים ברחבי ירושלים והארץ ואנשים חסרי נימוס שנתקעים בצומת....

(האמת שמשתדלים לא לדון אף אדם שנדחף ככה ונתקע לו שם וממשיך לתקוע את כולם...)

• הוסף לסימניות
הבאת דוגמה באמת מצומת מרגיזה במיוחד.
הפרצוף המרושע של נהגי האוטובוסים שפותחים את החלון בהנאה, מביטים השמיימה וסופרים את הכוכבים, לקול צפירות המוני רכבים הממתינים בשיירה לצאת כבר מהרשע הזה ששמו סוקולוב ולעלות על דרך המלך - רבי עקיבא. זה פשוט התגלמות הרוע והרשע, האכזריות והאגואיסטיות.
רק מה?
שמלבד צומת זו ודומיה [כגון היוצאים מראב"ד לרבי עקיבא, וחוסמים הרחוב כי ברצונם לפנות לקוטלר], ברוב הרחובות - אם לא תידחף לא תצליח לצאת לעולם.
אני מכיר מישהי שלפני כמה שנים החליטה שהיא לא יוצאת לצומת כשהיא מלאה, מה שלא יהיה. היא עדיין שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה