דרוש מידע מי אשם?

• הוסף לסימניות
הוא מעוניין לסגור את זה בינינו.
אני מתלבט, מחכה לייעוץ מחברת הביטוח מחר בבוקר.
לסגור את זה ביניכם יכול להיות בכמה וריאציות:
שכל אחד משלם לשני/כל אחד משלם לעצמו/אתה משלם לו/הוא משלם לך/אף אחד לא משלם ונשארים עם רכב דפוק.

אם הוא רוצה לשלם לך ולסגור ביניכם, סימן שגם הוא מבין שהביטוח שלו יתחייב, ולכן הוא מעדיף שזה לא יגיע אליהם, וזה סיבה שאתה תעדיף שזה כן יגיע אליהם. לא?

• הוסף לסימניות
אם הוא רוצה לשלם לך ולסגור ביניכם, סימן שגם הוא מבין שהביטוח שלו יתחייב, ולכן הוא מעדיף שזה לא יגיע אליהם, וזה סיבה שאתה תעדיף שזה כן יגיע אליהם. לא?
מנסיון שלי, (אני קצת מהתחום), לא רואה סיכוי שתשופה מחברת הביטוח במלוא הסכום. במקרה הכי טוב, הם יקזזו אשמה תורמת. במקרה הגרוע יותר, גם על זה ילחמו, למרות ששהיית במצב עמידה
יתכן ושווה לך לסגור את זה ביניכם.
תלוי כמובן בגובה הנזק

• הוסף לסימניות
אני לא אכנס לצומת כדי לחסוך דקה.
אבל אני בהחלט אכנס לצומת חסומה ממילא אם זאת הדרך היחידה שלי לעבור אותה.
אני דיברתי על חוסמי הצומת שהיה אסור להם בכלל להיכנס לצומת ועל כן לא שייך בזה זכות קדימה אם הדרך שלהם לא פנויה. היה מותר לך לחצות את הצומת והוא היה צריך להיזהר כי כבר היית בצומת כך לפי דבריך לפחות.

• הוסף לסימניות
קראתי רק את הפתיח
יש חוק שכניסה לצומת לא פנוי אסור
מה גם שלך היה תמרור עצור
מה תספר לשופט? מה עשית בצות כשלמשאית היה זכות קדימה?

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי, (אני קצת מהתחום), לא רואה סיכוי שתשופה מחברת הביטוח במלוא הסכום. במקרה הכי טוב, הם יקזזו אשמה תורמת. במקרה הגרוע יותר, גם על זה ילחמו, למרות ששהיית במצב עמידה
יתכן ושווה לך לסגור את זה ביניכם.
תלוי כמובן בגובה הנזק
צודקת לגמרי!
חברת הביטוח שלי אמרה שאני אשם, כיוון שהייתה לו זכות קדימה.
מעצבן שהם אפילו לא ניסו לחשוב, איך הם מוציאים אותי טוב:mad:
אף אחד לא משלם ונשארים עם רכב דפוק.
זה מה שסגרנו רק בשינוי קטן שכל אחד מתקן לעצמו.

• הוסף לסימניות
קראתי רק את הפתיח
יש חוק שכניסה לצומת לא פנוי אסור
מה גם שלך היה תמרור עצור
מה תספר לשופט? מה עשית בצות כשלמשאית היה זכות קדימה?
צודקת לגמרי!
חברת הביטוח שלי אמרה שאני אשם, כיוון שהייתה לו זכות קדימה.
מעצבן שהם אפילו לא ניסו לחשוב, איך הם מוציאים אותי טוב:mad:

זה מה שסגרנו רק בשינוי קטן שכל אחד מתקן לעצמו.
עיין למשל כאן
זכות קדימה זה לא זכות חסימה ולא זכות תאונה אם נכנסת כדין לצומת בשביל לחצות אותה והדרך שלך פנויה לא עברת עבירת תנועה והוא היה צריך להיזהר יותר כי אתה כבר בצומת וכמובן להחליף חברת ביטוח..

• הוסף לסימניות
עיין למשל כאן
זכות קדימה זה לא זכות חסימה ולא זכות תאונה אם נכנסת כדין לצומת בשביל לחצות אותה והדרך שלך פנויה לא עברת עבירת תנועה והוא היה צריך להיזהר יותר כי אתה כבר בצומת וכמובן להחליף חברת ביטוח..
צודק!
אבל למי יש כח לבתי משפט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה