ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1310062:מתוקה,
איזו הבעה! תפיסה מקסימה!
אהבתי את העומק שדה
קצת ממורכז לי
נכתב ע"י tzivi;1310078:מתוקה מהממת
התמונה באנדר
חסר אור חיות רוויה
דוגמא
קצת קשה לערוך באיכות קטנה כזאת ופקסול
נכתב ע"י tzivi;1310143:בעקרון כדי שלא יהיה פה טעות
התוצאה הזאת צריכה לבוא ע"י צילום נכון בחשיפה נכונה
אם במקרה יצא תוצאה לא טובה ניתן לתקן בעריכה
הרעיון הוא ממש מינימלי,
הבהרה ב- CURVES
חיזוק צבעים והעלאת רוויה ב- HUE SATURATION
זה מה שעשיתי סה"כ
פספוס גדול!נכתב ע"י יצירתית;1310212:איך עובדת עם הקורבס?
זה אחד הכלים שאני לא מצליחה לקלוט
בד"כ אני עובדת עם לבלס...
נכתב ע"י tzivi;1310255:זה עובד על אותו רעיון של לבלס
אני לא מבינה מה ההבדל הגדול
נכתב ע"י שלמה;1310285:באופן כללי יש ב"רמות" ("לבלבס") שליטה על הכהיה או הבהרה כללית של התמונה, הוספת ניגודיות של התמונה על ידי צמצום הטווח שבין 0 ל255.
אי אפשר למשל להוריד ניגודיות.
ב"עקומות" שכשמו כן הוא, ניתן לשלוט על כל עקומת טווח התמונה.
הוספת נקודות בעקומה והכהיית הטווח הנבחר בלבד.
שליטה גבוהה על הניגודיות, אם בצורת S הנפוצה או בכל צורה שאתה רוצה.
אגב, יש שם כל מני "פריסטים" בנויים של שליטה על הניגודיות.
צפה בקובץ המצורף 200643
קודם לא שמתי לב להודעה הזו כנראה כתבנו באותו זמןנכתב ע"י שלמה;1310317:כלי העקומות.
תעבירו את ה"עכבר" על התמונה תוך כדי מקש "אלט" לחוץ".
מיד תוכלו לראות באיזה טווח חשיפה אתם עובדים. (לי אישית מאוד עוזר בדגימה על הפנים של המצולם, שם אני יכול לראות האם זה חשוך או כהה).
תוך כדי לחיצה על מקש "CTRL" תוכלו להוסיף עוד נקודות דגימה לפני ואחרי טווח החשיפה שבה אנחנו רוצים לעבוד, כך לא כל התמונה תקבל את השינויים המקומיים.
נ.ב. בכלי הפטפטה הלבן והשחור (קיים גם בכלי הרמות). אפשר לתקן שגיאות WB.
תודה רבה!נכתב ע"י שלמה;1310339:הורדת מהקונטראסט הכללי שבתמונה + הכהיה מדורגת מהחלק השמאלי שבתמונה.
מצרף גם PSD מוקטן, עקב משקל חריג להעלאה בפורום.
צפה בקובץ המצורף 200646
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים