מי בא לשחק?

• הוסף לסימניות
בס"ד

קצת כדי לפוש מהאשכול הסמוך.
תהנו. או שלא.

קבצים מצורפים

• IMG_44462.JPG
    KB 105.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי. הירוק של שולחן מול החדגוניות מסביב...
אולי אפשר היה לצלם איזה 2 ס"מ יותר גבוה, כדי לתת זוית יותר (ככה נראה לי)
וגם קצת הפריע לי הפרגולה האדומה עם 2 הנורות, והן גם מסנוורות קצת... מושכות תשומת לב ובוהקות...
ניסיתי ועשיתי איזה קרופ לזה, אם תרצה אעלה לכאן, בתור הצעה...

• הוסף לסימניות
בס"ד

הי, תודה על התגובה.

יותר גבוה? אני עומד/מתנדנד על אחד הכיסאות שם. גבוה מזה זה כבר מסוכן ;)
הירוק שאת אוהבת משתלב היטב עם הפרגולה האדומה שבוקשי רב הכנסתי אותה לפריים.
והנורות שיא המעבירות את האווירה.

זו דעתי.

יש לך הצעת חיתוך. בשמחה.

• הוסף לסימניות
קרופ...

קבצים מצורפים

• IMG_44462[1]-crop.jpg
    KB 70.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שהזווית טיפה עילית מדי. הייתי מעדיפה לראות פריים מגובה ה"עיניים" של הפוסטרים, במיוחד זה שממולנו. (זה כמעט בגובה העיניים שלו, אבל נראה לי טיפה מעל.)

חוץ מזה - צילום נחמד. אפלולי בדיוק במידה הנכונה למקום המצולם.
אותי אישית הוא קצת משעמם, כמו רוב צילומי האדריכלות (אם אפשר לקרוא לזה ככה...), אבל אם היה שם איזה איש נשען על השולחן או משחק או יושב על הכסא - זה היה צילום מצויין.
:)

• הוסף לסימניות
הסתפקתי איזה צילום להעלות. אבל בשבילך:

תודה על התגובה.

ברור שאיש/אנשים היה משדרג. אבל משהו באוירה, הצבעים הקסים אותי לגמרי.

קבצים מצורפים

• IMG_44422.JPG
    KB 104.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;431194:
תודה על התגובה.

התמנוה הראשונה יותר מיוחדת, הצבעים בה נעימים יותר והאור על המדרגות (עוד מישהו שם לב אליו? :)) פשוט שבה אותי.
אבל התמונה הזו נוחה יותר לעין שלי. קומפוזיציה פשוטה יותר, אבל נוחה יותר.

• הוסף לסימניות
אהבת את האור על המדרגות? גם אני אהבתי ;)

בס"ד

טוב, אני לא נוהג להכניס יותר מצילום אחד לאשכול.
רבקה פשוט מכריחה אותי ;)

קבצים מצורפים

• IMG_44502.JPG
    KB 77.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;431197:
בס"ד

טוב, אני לא נוהג להכניס יותר מצילום אחד לאשכול.
רבקה פשוט מכריחה אותי ;)

אין, זה שיא האשכול. תמונה מעולה! הכחול של הקיר משתלב פשוט מעולה עם האור הנפלא על המדרגות.

חבל שאתה לא נוהג להעלות יותר מצילום אחד באשכול (מזל שיש אותי להכריח אותך :cool:), כי הצילום הזה יחד עם הצילום הראשון היו יכולים להיות סידרה יפה מאוד. (דווקא הראשון ולא השני, כי בראשון גם רואים את המדרגות.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;431208:
אין, זה שיא האשכול. תמונה מעולה! הכחול של הקיר משתלב פשוט מעולה עם האור הנפלא על המדרגות.

חבל שאתה לא נוהג להעלות יותר מצילום אחד באשכול (מזל שיש אותי להכריח אותך :cool:), כי הצילום הזה יחד עם הצילום הראשון היו יכולים להיות סידרה יפה מאוד. (דווקא הראשון ולא השני, כי בראשון גם רואים את המדרגות.)
אין מה להוסיף.

• הוסף לסימניות
השני סתמי, והאור במדרגות ראיתי גם כן, זה נותן לתמונה אוירה מסתורית, שיש עוד מה לראות באותו מקום...
אני חושבת , ולא בגלל שאני עשיתי את הקרופ, כי הרי אתה צילמת- שהקרופ יותר מראה את המדרגות, הן לא נבלעות מהמנורות, אלא ממש כהמשך המבט מהשולחן....
אבל זה ענין של טעם, אם את רוצה, תגיד לי ואוריד את הקרופ... סה"כ אלה תמונות שלך.

• הוסף לסימניות
בס"ד

להוריד? ממש לא.
זה מקובל ככה להראות איך לפי דעתך הקומפוזיציה הייתה אמורה להיות.

• הוסף לסימניות
ומה אתה אומר על הקרופ?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם לא צילמתי כמו הקרופ כנראה שאני לא אוהב אותו ;)
כתבתי לך למה צילמתי כמו שצילמתי.

• הוסף לסימניות
זה נותן תחושה בדיוק של מה שצריך להרגיש כשנכנסים לכאלו מקומות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;431409:
זה נותן תחושה בדיוק של מה שצריך להרגיש כשנכנסים לכאלו מקומות :)
תפאורה הולמת למערבון שובר קופות...
רק חבל שאי אפשר להעביר גם את הריח בתמונה :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;431194:
תודה על התגובה.

בהחלט מעביר את האוירה. ולאו דוקא איש/אנשים היה משדרג, אפילו בקבוק בירה (עדיף קרלסברג ;)) היה מוסיף כאן המון
אגב, הכדור הלבן בכוונה לא במקום ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה