קורונה מי ביקש טובות?

• הוסף לסימניות
האם אני היחידה שמתוסכלת מזה שחברת חשמל חודש שעבר "החליטו" לא לקחת את התשלום ודחו אותו על דעת עצמם לחודש אחרי...
לא נח לי!! חודש שעבר ציפיתי שיגבו. מילא עבר.
החודש אני רואה שביטוח לאומי גם החליטו להיות נחמדים כמו חברת חשמל ולא גבו החודש יגבוחודש הבא כפול.
למי אפשר לפנות יש סיכוי?? שיעשו את זה רק למי שמבקש זה ממש מעצבן. ממש ממש ממש לא מתאים לי עכשיו כשאני לא עובדת הרבה לשלם חודש הבא כפול לא רוצה טובות בכפיה.

למי שיש כוון עזרה אשמח מאוד
תודה!!

• הוסף לסימניות
האם אני היחידה שמתוסכלת מזה שחברת חשמל חודש שעבר "החליטו" לא לקחת את התשלום ודחו אותו על דעת עצמם לחודש אחרי...
לא נח לי!! חודש שעבר ציפיתי שיגבו. מילא עבר.
החודש אני רואה שביטוח לאומי גם החליטו להיות נחמדים כמו חברת חשמל ולא גבו החודש יגבוחודש הבא כפול.
למי אפשר לפנות יש סיכוי?? שיעשו את זה רק למי שמבקש זה ממש מעצבן. ממש ממש ממש לא מתאים לי עכשיו כשאני לא עובדת הרבה לשלם חודש הבא כפול לא רוצה טובות בכפיה.

למי שיש כוון עזרה אשמח מאוד
תודה!!
זה עניין של בחירה לדעתי אם להתמרמר (כמה שזה אכן מקפיץ ומתסיס)
או פשוט לנסות להתגמש.
אולי להכין בחודש ההוא שמדלגים עליו בתוך מעטפה את התשלום ותשלפי אותו בחודש בו תתבצע גבייה כפולה?
רק הצעה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן ממש מעצבן
מי ביקש ממכם טובות
נס שלא עשו את זה למשכנתא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה