מי בכלל צריך צלמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1299310:
תשובות מרוכזות לכולם

גולן:
את רוב התהליך אני מעדיף להשאיר כרגע חסוי
זאת לא אנימציה, זה סיור וירטואלי רגיל שבמקום תמונות שצולמו ע"י צלם
חומר הגלם הוא הדמיות (מדהימות יש לציין)

תהליך ההפקה הוא בין מספר שלבים
הפקת ההדמיה,
עיבוד > כאן יש שלב מקדים שנעשה ע"י איש התלת (ip6)
ועיבוד נוסף כדי להתאים את ההדמיות לשלב הבא
והפקת הסיור הוירטואלי.

ShBracha
משמש להצגת דירות לפני שמתחילים לעבוד על הבניין

אסתר10
דווקא הנוף זה הדבר היחיד שאמיתי בסיור הזה

לאה,
כשיגמרו לי התמונות בארכיון... :D

חסוי? :cool: אני מצמיד לך מעקב מהיום!

• הוסף לסימניות
מדהים!!

בדירה B בחדר שינה ובדירה A בחדר ילדים,
לפני שמתחילים לטייל זה נראה כאילו המיטות ארוכות ארוכות ותיכף באים "ענקיים" לישון שם,וכשמסתובבים זה מסתדר למשהו רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1299650:
מדהים!!

בדירה B בחדר שינה ובדירה A בחדר ילדים,
לפני שמתחילים לטייל זה נראה כאילו המיטות ארוכות ארוכות ותיכף באים "ענקיים" לישון שם,וכשמסתובבים זה מסתדר למשהו רגיל.

כך זה בכל סיור וירטואלי, יש עיוות שמסתדר בזוויות מסויימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1299310:
לאה,
כשיגמרו לי התמונות בארכיון... :D
חד כתער, הא?
בסגנון שלי אין לך...:p

• הוסף לסימניות
מדהים!
נהניתי לטייל באתר.

• הוסף לסימניות
שאלת מי בכלל צריך צלמים?

אכן, העבודות מדהימות, אך מה שצלם עושה ברבע שעה, תגלה לנו בטובך כמה זמן לקח למשקיען מהתמונה לעיל לבצע?...

ודאי שישנם דברים שאי אפשר לצלם - כי אינם בנמצא, ולצורך זה יש ליצור אותם בתוכנות הדמיה, אך מה שבנמצא - בלי ספק יותר זול לצלם... ואין מקצועי צילום - כך שאין זה מסיבות פרנסה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1303049:
שאלת מי בכלל צריך צלמים?

אכן, העבודות מדהימות, אך מה שצלם עושה ברבע שעה, תגלה לנו בטובך כמה זמן לקח למשקיען מהתמונה לעיל לבצע?...

ודאי שישנם דברים שאי אפשר לצלם - כי אינם בנמצא, ולצורך זה יש ליצור אותם בתוכנות הדמיה, אך מה שבנמצא - בלי ספק יותר זול לצלם... ואין מקצועי צילום - כך שאין זה מסיבות פרנסה...

תרשי לי להניח שאת חדשה כאן בפורום...
אחרת אין כל סיכוי שתכתבי דבר כזה....

נראה לי שלא הבנת מה הולך פה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1303078:
תרשי לי להניח שאת חדשה כאן בפורום...
אחרת אין כל סיכוי שתכתבי דבר כזה....

נראה לי שלא הבנת מה הולך פה

מודה באשמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה