עזרה מי גר בעיר רחובות ויכול לעזור לשמח בחור ישיבה צדיק?

• הוסף לסימניות
הבן שלי לומד ברחובות, ואין באפשרותי להגיע אליו מירושלים עם מטעמי ופינוקי חג השבועות שבוודאי היו משמחים אותו מאוד. בגלל המצב כמובן. בעלי מאוד מפחד שאסע. אולי מישהו כאן שגר ברחובות יכול לקנות עבורינו קצת שוקולד חלבי, טילונים וכד' ולהביא בשמינו לבן שבישיבה? כמובן נעביר כסף עבור הקניות. אפשר בהעברה בנקאית.

• הוסף לסימניות
מה היא הביאה לו ? עוגת בוקר ? ;)
[/QUO
עוד לא יודעים... זו הפתעה! בעלה, עוג בוקר הצדיק, הוא זה שקונה הכל, אמרתי להם שיקנו שני טילונים טובים, שני שוקולד חלבי משובח ובקבוק שוקו גדול או קטן לפי מה שימצאו. אבל אם בעלה חושב שיש עוד משהו שיכול לשמח אותו או את החברים שיקנה לפי ראות עיניו. כך שזה עדיין הפתעה גם לי. כשיושלם המבצע אספר לכן הכל.

• הוסף לסימניות
הנה הבן התקשר שחברים בדירה בה ישן התקשרו אליו שיגיע מהר כי יש בשבילו משלוח. הוא היה נרגש ושמח מאוד, הוא התקשר לשאול אם זה נכון כי כבר חשב שאולי מתחו אותו! עכשיו הוא הולך לשם והבטיח להתקשר כשיראה מה קיבל. ואז אדע לדווח בדיוק בדיוק, מה הרב עוג והרבנית עוגת לבית בוקר הביאו לו. חכו לעידכונים :rolleyes:

• הוסף לסימניות
התקבל, והבחור מעיד ש"שלחתי" לו בדיוק מה שהוא אוהב!!
הנה ספירת מלאי,
דוריטוס גריל, ביסלי בצל, במבה נוגט, שני יוגורטים, שני קרלו, וופלים, שתי חבילות שוקולד, ובקבוק שתיה תות בננה.
ועוד הוסיף ואמר: טוב שעשית את זה, בדיוק נגמר לי הכסף ולא יכולתי לקנות כלום.
שימו לב לשינויים ברשימה, הרב עוג בקר הוא בעל רוח הקודש אמיתית וידע לקלוע למטרה. ישר כח וחג שמח למשפחת בוקר כולה, אני הולכת להתחשבן איתכם כספית בפרטי.
ותודה למאזינים האיכפתיים והקשובים. הייתם קהל תומך מצוין.

• הוסף לסימניות
איזו אמא מדהימה, ואילו אנשים טובים!!!

• הוסף לסימניות
חבל שאני לא בחור שלומד ברחובות....
:D
נוסטלגיה. יש לי אחות שהייתה דואגת לשלוח לי פה ושם "חבילות", זה הצריך קצת לוגיסטיקה ומחשבה, אבל חימם את הלב בצורה יוצאת מן הכלל - גם אם לא נגמר הכסף בכיס...
כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה