שלום, אשמח לדעת פרטים על היצירה הזו, מי היוצר, ומה שמה, תודה רבה.
ה האיה משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 7/7/20 הוסף לסימניות #1 שלום, אשמח לדעת פרטים על היצירה הזו, מי היוצר, ומה שמה, תודה רבה.
ל ל. פולק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 7/7/20 הוסף לסימניות #2 צייר צרפתי בשם תאודור ז'ריקו מת לפני כ-200 שנה
ה האיה משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 7/7/20 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י ל. פולק: מת לפני כ-200 שנה לחצ/י כדי להרחיב... חחחח תודה רבה. אני מכירה את היצירה, ברור שהיא לא עכשווית. הייתי צריכה את שם היוצר להרצאה.
נכתב ע"י ל. פולק: מת לפני כ-200 שנה לחצ/י כדי להרחיב... חחחח תודה רבה. אני מכירה את היצירה, ברור שהיא לא עכשווית. הייתי צריכה את שם היוצר להרצאה.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת