מי האשם?? גלישה איטית

• הוסף לסימניות
הגלישה שלימורכבת ממהירות של 5 מ"ב בבזק, ונתיב+ 018
בדפדפן כרום.
מאז ששידרגתי ל5 מ"ב בבזק יש לי גלישה איטית ומעצבנת כוללת ניתוקים.
אני צריכה לרענן את הדף מלא פעמים שיואיל בטובו לעלות. (אחרי ניקוי קוקיס, לא קשור)
אולי משהו במחשב?

חוץ ממהירות לא שיניתי כלום והכל ממש גרוע!

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
צריך לברר האם אצל בזק ונתיב את רשומה על 5 לפעמים זה רשום רק אצל אחד מהם ויש בעיות.

• הוסף לסימניות
גם אם אצל כולם את 5 מ"ב יכול להיות שאם את גרה באזור שהתשתית של בזק מאוד ישנה השדרוג עושה רק בעיות.
לנו הייתה אותה בעיה, טכנאי של בזק בדק ואמר שהניתוקים הם בגלל השדרוג והפתרון הוא לרדת במהירות (דבר שבבזק לא קיים היום פחות מ - 5)
הפתרון שלנו היה לגלוש דרך WIFI, שאז גם אם יש ניתוקים אין צורך להתחבר ידנית, הראוטר מתחבר מיד בצורה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
יש לך דרופבוקס או משהו בסגנון שמסכרן כל הזמן? זה מאט את הגלישה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;913286:
גם אם אצל כולם את 5 מ"ב יכול להיות שאם את גרה באזור שהתשתית של בזק מאוד ישנה השדרוג עושה רק בעיות.
לנו הייתה אותה בעיה, טכנאי של בזק בדק ואמר שהניתוקים הם בגלל השדרוג והפתרון הוא לרדת במהירות (דבר שבבזק לא קיים היום פחות מ - 5)
הפתרון שלנו היה לגלוש דרך WIFI, שאז גם אם יש ניתוקים אין צורך להתחבר ידנית, הראוטר מתחבר מיד בצורה אוטומטית.
זה הגיוני מאד בגלל שאני בדירה מאד ישנה (בת 70) זה קשור?
wifi מתאים גם בנתיב? מה העלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;913467:
יש לך דרופבוקס או משהו בסגנון שמסכרן כל הזמן? זה מאט את הגלישה
לא. הדבר היחיד שמאט זה נתיב.

• הוסף לסימניות
2 רעיונות:

ביטול עדכונים

2. ביטול שירות Windows Media Player Network Sharing

מניסיון דיי "שותה" את רוחב הפס.

קבצים מצורפים

• 2012-12-12_132259.jpg
    KB 184.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תנסי להסיר את נתיב (עי התמיכה שלהם כמובן , לפעמים זה בתשלום) - שימי לב , לא הכוונה לפתוח לכל האתרים , אלא להסיר לגמרי את התוכנה.
ואז תבדקי כמה שעות ותראי אם זה טוב יותר. אם כן תחזרי אל נתיב ותדרשי שיפתרו את הבעיה.
אם לא עזר, תחזרי לכאן וננסה לחשוב עלרעיונות אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;913119:
הגלישה שלימורכבת ממהירות של 5 מ"ב בבזק, ונתיב+ 018
בדפדפן כרום.
מאז ששידרגתי ל5 מ"ב בבזק יש לי גלישה איטית ומעצבנת כוללת ניתוקים.
אני צריכה לרענן את הדף מלא פעמים שיואיל בטובו לעלות. (אחרי ניקוי קוקיס, לא קשור)
אולי משהו במחשב?

חוץ ממהירות לא שיניתי כלום והכל ממש גרוע!

תודה לעוזרים!

היה לי מקרה מאוד דומה ורק אחרי שעשיתי disconect בראוטר ואח"כ conect הבעיה הסתדרה...

הדרך לבצע זאת היא
לרשום בדפדפן
10.0.0.138
ואז שם משתמש וסיסמא
Admin
Admin

ואח"כ
disconect
conect

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה