- הוסף לסימניות
חיה לוברבויםויש עוד אחת, אני לא זוכרת את השם, היא כתבה את 'כל הנחלים הולכים'. ספר מדהים.
חיה לוברבויםויש עוד אחת, אני לא זוכרת את השם, היא כתבה את 'כל הנחלים הולכים'. ספר מדהים.
שאלה קשה. חושבת שזה התחיל בגיל מאוד קטן, כי תמיד נמשכתי לכתיבה, (יעידו סופי המחברות בכיתה ב' - מהאלו שעדיף לא לקרואמי הסופר שעשה לכם את החשק לכתוב
יונה ספיר ומיה קינן ברמת העלילה, דבורי רנד ברמת הכתיבה, וברמת אחזקת קוראים ומתח - גם אני גיי קיי רולינג. אם שמעתם על "הארי פוטר", זה שלה.שכמוהו רציתם להיות
אולי טפשי, אבל המחמאה הכי גדולה היא כשלא-סופרים מזהים את הכתיבה שלי.שאם יגידו לכם שאתם מזכירים אותו בסגנון הכתיבה זו תהיה מחמאה גדולה?
מענין, לא שמתי לב לפני, אבל זה באמת נכון. בעיקר בספרים הראשונים.הדמות הראשית היא תגובתית בהרבה מהסצנות וכמעט לא פועלת בהן, היא ביטאה את המחשבות והעולם הפנימי שלה דרך הפעולות של הדמויות שסביב - מדהים
מסכימה, אבל בהחלט יש עוד כמה שטובים בזה. יש לי בשלוף חמישה שמות של סופרים שאפשר לומר עליהם את זה. חרדים, אגב.והאמינות של הדמויות בספר - הלוואי עלי
לגמרימוזמנת לפתוח פורום על הספרים \סופרים שהמקצועיים פה אוהבים... כנראה שזה יהיה מעניין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים